Varje gång det är fredag den 13e anordnar vi en after work vi kallar AW13 och nu är det dags för den sjunde i ordningen och den andra för i år. Under enkla former träffas alla som vill för att mingla och after worka. Det enda som är bestående i konceptet är att det återkommer varje gång otursfredag inträffar, lokal och annat kommer att variera.

Denna AW13 ses vi på Nelly's Food Etc (Radisson Blu), där det kommer erbjudas en AW-charktallrik för 160 kronor som bland annat innehåller lufttorkad skinka, salami, focaccia, marinerad kronärtskocka och bulgursallad. I priset ingår också ett glas vin eller en öl. Det kommer även att finnas ett vegetariskt alternativ och detta ska meddelas tillsammans vid anmälan.

Dricka finns att köpa till förmånliga priser. Vi kommer ha reserverade bord i Marknadsföreningens namn mellan 17:00 - 19:00.

Anmälan är inte bindande till detta arrangemang, men vi ber alla som tänker komma att anmäla sig så att Nelly's kan planera inför vårt besök. All betalning sker på plats. 

Varmt välkomna!

Tid: 17-19
Plats: Nelly's Food Etc (Radisson Blu), Carl Krooks gata 16
Pris: 
AW-charktallrik samt ett glas vin eller en öl 160 kr (betalas i baren på plats). I övrigt gäller Nelly's ordinarie after work-priser.

Det finns inga bilder uppladdade från detta programmet.

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. Klicka här för att logga in.
  AW13, VARJE FREDAG DEN 13e

  Senast anmälda medlemmar

  1. Susanne Bergendorff
   Susanne Bergendorff BSU Redovisning AB
  2. Håkan Bergendorff
   Håkan Bergendorff Swedbank
  3. Ann-Charlotte Lilja
   Ann-Charlotte Lilja Leirion AB
  4. Christel Odervall
   Christel Odervall Riksbyggen
  5. Visa alla anmälda

  Marknadsföreningen

  - möjliggör mötet

  Marknadsföreningen möjliggör mötet som inspirerar till initiativ, engagemang och entreprenörskap för en region i världsklass. Marknadsföreningen i Helsingborgsregionen (MiH) är södra Sveriges största nätverk för människor som har ett intresse för marknadsfrågor, trender och tendenser.  Vi vill göra det enklare för företagare, både små och stora och från olika branscher, att kunna träffas under otvungna former för att utbyta erfarenheter, knyta kontakter och inspireras.

  Läs mer...

  BLI MEDLEM... 

  Våra huvudpartners

  0-1.jpg
  FamiljenHBG.jpg

  Våra partners

   

   

  BRA

  Nya medlemmar med foto

  1. Åke Högman
   Åke Högman Move&Shake AB (Kommunikationsstrateg och journalist)
  2. Petter Wahl
   Petter Wahl ERC AB (Lösningskonsult /-arkitekt inom IT)
  3. Ulf Nilsson
   Ulf Nilsson Sjödin Fastigheter AB (IT Manager)
  4. Martin Hejdesten
   Martin Hejdesten Martin Hejdesten Design Office AB (Art Director, fotograf, webbdesigner)
  5. Daniel Carlsen
   Daniel Carlsen Canon Svenska AB (Säljare)

  Senaste videos

  Årets-MF.jpg

  Senaste kommentarerna

  1. Birgitta Nilsen skrev "Hej, Jag har anmält Jonny Hansson i mitt stället e..." den 14 februari 2017 13:34 om Tema Makalöst!: FRÄMJA VÄLGÅNGEN - STOPPA UNDERGÅNGEN!  .
  2. Annika Skoglund skrev "Har försökt anmäla en gäst- flykting från Syrien- ..." den 20 oktober 2016 10:27 om tema (O)mänskligt: MER ÄN HJÄRNA!.
  3. Christian Carlsson skrev "Hej på er Mih-boule!Hoppas ni alla har haft en här..." den 18 augusti 2016 21:59 om MiH BOULE 2016.
  4. Peter Reelfs skrev "Tack, Julia! :-) " den 2 maj 2016 13:36 om AW13, VARJE FREDAG DEN 13e.
  5. Julia Svensson skrev "Hej igen Peter, Det finns vegetariskt alternativ o..." den 22 april 2016 10:27 om AW13, VARJE FREDAG DEN 13e.