Varmt välkommen att delta på Marknadsföreningens sommaraktivitet som i år bjuder på ett nytt koncept, nämligen en fest med temat "Country"! Vi förvandlar en del av Vikingsbergsparken utanför Hertzska Villan till en gammaldags nöjesmarknad i Western Style med roliga tävlingsmoment där man kan vinna som lag.! Holy Smoke finns på plats och det bjuds på riktig amerikansk BBQ och passande dryck. Skånes Countrydrottning Josefin Smulan Liljegren står för underhållningen.


Så på med cowboyhatten och den rutiga skjortan, så ses vi den 24 augusti 17.00 vid Hertzska Villan i Vikingsbergsparken, Helsingborg. Kanske blir det du som tar hem priset för bäst utklädd?

Anmälan:
Ditt lag ska bestå av fyra personer. Ni anmäler en lagledare genom att klicka på "anmäl dig" i högerspalten. Därefter skickar ni ett mail med lagets namn och vilka de andra tre lagkamraterna är till eva@mih.m.se. 
Har du inget lag så mailar du in det efter din anmälan på hemsidan så sätter vi in dig i ett lag - perfekt för nätverkande

Pris:
280 kr ex moms/person (1120 kr + moms/lag) för aktiviteter, en öl/alkoholfritt/vin
samt middag. Resterande dryck får man köpa själv på plats.
OBS! Anmälan är bindande från och med den 14 augusti och debiteras till fullo efter detta datum. Sista anmälningsdagen är även denna dagen till kl 16.00.Avgiften faktureras till lagledaren om ni är ett lag och om lagledaren är medlem. Anmäler du dig utan lag får du en faktura om du är medlem. Fakturan skickas med e-post. Är du inte medlem kan man välja att betala på plats med kort.

Tid och plats: Hertzska Villan i Vikingsbergsparken kl 17.00

Tema: Country

OBS! Det är begränsat antal platser, så anmäl dig i tid - först till kvarn gäller!"

Det finns inga bilder uppladdade från detta programmet.

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. Klicka här för att logga in.
  SOMMARFESTEN

  Senast anmälda medlemmar

  1. Anna Ugander
   Anna Ugander StagneUgander AB
  2. Hans Nelson
   Hans Nelson AddEmotion 2.0 AB
  3. Thomas Blohm
   Thomas Blohm Axfood Sverige AB
  4. Per Rosenquist
   Per Rosenquist Angwillin
  5. Visa alla anmälda

  Marknadsföreningen

  - möjliggör mötet

  Marknadsföreningen möjliggör mötet som inspirerar till initiativ, engagemang och entreprenörskap för en region i världsklass. Marknadsföreningen i Helsingborgsregionen (MiH) är södra Sveriges största nätverk för människor som har ett intresse för marknadsfrågor, trender och tendenser.  Vi vill göra det enklare för företagare, både små och stora och från olika branscher, att kunna träffas under otvungna former för att utbyta erfarenheter, knyta kontakter och inspireras.

  Läs mer...

  BLI MEDLEM... 

  Våra huvudpartners

  0-1.jpg
  FamiljenHBG.jpg

  Våra partners

   

   

  BRA

  Nya medlemmar med foto

  1. Åke Högman
   Åke Högman Move&Shake AB (Kommunikationsstrateg och journalist)
  2. Petter Wahl
   Petter Wahl ERC AB (Lösningskonsult /-arkitekt inom IT)
  3. Ulf Nilsson
   Ulf Nilsson Sjödin Fastigheter AB (IT Manager)
  4. Martin Hejdesten
   Martin Hejdesten Martin Hejdesten Design Office AB (Art Director, fotograf, webbdesigner)
  5. Daniel Carlsen
   Daniel Carlsen Canon Svenska AB (Säljare)

  Senaste foton

  Årets-MF.jpg

  Senaste kommentarerna

  1. Birgitta Nilsen skrev "Hej, Jag har anmält Jonny Hansson i mitt stället e..." den 14 februari 2017 13:34 om Tema Makalöst!: FRÄMJA VÄLGÅNGEN - STOPPA UNDERGÅNGEN!  .
  2. Annika Skoglund skrev "Har försökt anmäla en gäst- flykting från Syrien- ..." den 20 oktober 2016 10:27 om tema (O)mänskligt: MER ÄN HJÄRNA!.
  3. Christian Carlsson skrev "Hej på er Mih-boule!Hoppas ni alla har haft en här..." den 18 augusti 2016 21:59 om MiH BOULE 2016.
  4. Peter Reelfs skrev "Tack, Julia! :-) " den 2 maj 2016 13:36 om AW13, VARJE FREDAG DEN 13e.
  5. Julia Svensson skrev "Hej igen Peter, Det finns vegetariskt alternativ o..." den 22 april 2016 10:27 om AW13, VARJE FREDAG DEN 13e.