Visar kommande program

 • Tema Nytt(igt): VÄRDIGT BLIR HÅLLBART!
  Frukostklubben på Dunkers Kulturhus
  fredag 28 apr 2017 kl. 06:45

  Vad som gör livet gott har intresserat människan i alla tider. Idag utsätts vi för mer intryck än någonsin, något som stressar våra liv och hjärnor. Att skapa ett harmoniskt boende där man kan samla energi och finna lugn, har aldrig varit så aktuellt som nu. Våra hem är en spegelbild av oss, så respekterar och förvaltar vi oss själva och våra hem? Vad innebär det att leva värdigt och hållbart? Med färg, form, material och möblering kan vi påverka vår vardag. Med Feng Shuins verktyg skapar du förutsättningar för ett harmoniskt hem där välbefinnande står i fokus, snarare än jakten på ett lyckat stilleben och likes.

 • Tema En date - eller?: HUR BLIR MÖTET MED INVESTERARE EN FRAMGÅNG?
  Frukostklubben på Dunkers Kulturhus
  fredag 5 maj 2017 kl. 06:45


  Tidiga bolag med stor tillväxtpotential behöver ofta riskkapital för att utvecklas. Vem är investerarna, var träffar man dem, vad är viktigt för dem och framförallt: hur får man dem att vilja investera i just ditt bolag? Startup världen är inte bara intressant för riskvilliga investerare. Även mogna bolag har mycket att hämta i form av nytänkande och innovationskraft. Hur kan mogna bolag dra nytta av startup innovationer och vart ska man vända sig?

   

 • Tema En date - eller?: EN DATE MED DIG SJÄLV
  Frukostklubben på Lindab Arena
  fredag 12 maj 2017 kl. 06:45

  Han var stjärna redan som ung tonåring. Sedan i Allsvenskan, landslaget och en rad proffsklubbar. Han gav allt för sin dröm. Och han fick allt han drömt om – en strålande karriär, en vacker fru, underbara barn och massor med pengar. Han var medias älskling. Han hade allt.
  Men när man ger allt för sin karriär finns inte mycket kvar när den är över och strålkastarljuset släcks. Det tog några ögonblick att rasera allt det som byggts upp under många år. Magnus förlorade allt. Det var smärtsamt – och mycket, mycket lärorikt.

 • Tema En date - eller?: UNDER TÄCKET PÅ DEJTING
  Frukostklubben på Dunkers Kulturhus
  fredag 19 maj 2017 kl. 06:45

  En majoritet av Sveriges singlar använder sig av någon dejtingtjänst och nätet är idag det vanligaste sättet att träffas. De flesta har testat nätdejting i någon form och alla har en åsikt. Denna morgon kommer du dock INTE få lära dig hur man hittar kärleken på nätet... Istället får du följa med ner under dejtingbranschens täcke och se hur företagen jobbar för att få din kärlek och, just det, dina pengar.

<< Första   < Föregående
Sida 1 av 1
Nästa >   Sista >>

Sökinställningar

(*)
« april 2017 »
mån tis ons tor fre lör sön
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Prenumerera

Marknadsföreningen

- möjliggör mötet

Marknadsföreningen möjliggör mötet som inspirerar till initiativ, engagemang och entreprenörskap för en region i världsklass. Marknadsföreningen i Helsingborgsregionen (MiH) är södra Sveriges största nätverk för människor som har ett intresse för marknadsfrågor, trender och tendenser.  Vi vill göra det enklare för företagare, både små och stora och från olika branscher, att kunna träffas under otvungna former för att utbyta erfarenheter, knyta kontakter och inspireras.

Läs mer...

BLI MEDLEM... 

Våra huvudpartners

0-1.jpg
FamiljenHBG.jpg

Våra partners

 

 

BRA

Nya medlemmar med foto

 1. Erik Brunnegård
  Erik Brunnegård GE Healthcare Digital Sverige (Sales Executive )
 2. Annica Brising
  Annica Brising Baabs AB (Redovisningskonsult)
 3. Annelie Wahlgren
  Annelie Wahlgren Researrangorerna Nordic AB (CMO)
 4. Robert Norrhede
  Robert Norrhede I-Box AB (Försäljningschef)
 5. Andréas Önnerby
  Andréas Önnerby Hos Bo (Sommelier)

Senaste foton

Årets-MF.jpg

Senaste kommentarerna

 1. Birgitta Nilsen skrev "Hej, Jag har anmält Jonny Hansson i mitt stället e..." den 14 februari 2017 13:34 om Tema Makalöst!: FRÄMJA VÄLGÅNGEN - STOPPA UNDERGÅNGEN!  .
 2. Annika Skoglund skrev "Har försökt anmäla en gäst- flykting från Syrien- ..." den 20 oktober 2016 10:27 om tema (O)mänskligt: MER ÄN HJÄRNA!.
 3. Christian Carlsson skrev "Hej på er Mih-boule!Hoppas ni alla har haft en här..." den 18 augusti 2016 21:59 om MiH BOULE 2016.
 4. Peter Reelfs skrev "Tack, Julia! :-) " den 2 maj 2016 13:36 om AW13, VARJE FREDAG DEN 13e.
 5. Julia Svensson skrev "Hej igen Peter, Det finns vegetariskt alternativ o..." den 22 april 2016 10:27 om AW13, VARJE FREDAG DEN 13e.