Visar kommande program

 • Tema Attention!: #MASSIVE #SVERIGE #UTVECKLING
  Frukostklubben på Dunkers Kulturhus
  fredag 22 sep 2017 kl. 06:45

  Massive Entertainments grundare Martin Walfisz har många strängar på sin lyra. Han kommer till Marknadsföreningen för att berätta om sina erfarenheter från tjugo år som entreprenör, spelutvecklare och investerare. Martin arbetar idag huvudsakligen som partner på Egmont / Nordisk Film med investeringar och startups i spelbranschen. Han kommer att prata om hur det kommer sig att ett så litet land som Sverige har företag som lyckas stå ut och till exempel få utveckla Avatar-spelen som förväntas omsätta flera miljarder

 • Onsdags AW
  Afterwork på Kitchen & Table
  onsdag 27 sep 2017 kl. 17:00

  Nu bjuder Marknadsföreningen i Helsingborgsregionen in dig till en After Work. Här kan du mingla och skapa nya kontakter! Vår AW13 har nu ersatts av "onsdags AW" och kommer vara fler till antalet då de utspelar sig på olika datum samt alltid på en onsdag. Plats och utbud kommer variera efter varje gång.

 • Tema Attention!: STYRKEBASERAT LEDARSKAP
  Frukostklubben på Dunkers Kulturhus
  fredag 29 sep 2017 kl. 06:45

  Inget är så framgångsrikt som att följa sin passion. Där hittar du nycklarna till din framgång och ditt välmående. Det är inte alltid den enklaste vägen men definitivt den mest livgivande vägen. Eva Forsberg Schinkler brinner för att stödja företag att utveckla den styrkebaserade processen. Där finns företagets möjlighet till att skapa mer livskraftiga, innovativa och lönsamma företag som satsar på långsiktig hållbarhet. En hållbar och framgångsrik företagskultur inspirerar människor till motivation, engagemang och driv. Framgången ligger bland annat att få människor vilja vara förebilder för sin organisation. Eva’s passion är att stödja och hjälpa människor att följa sitt hjärta och gå för det de tror på!

 • Tema Funkar D?: .... JA ABSOLUT. FRAMFÖRALLT DÄR MÄNNISKOR ÄR HAPPY!
  Frukostklubben på Dunkers Kulturhus
  fredag 6 okt 2017 kl. 06:45

  Dagens föreläsare brinner för att skapa HAPPY ECONOMY…
  Med lång och djup erfarenhet av ledarskap i internationell affärsmiljö VET Annelie Johansson att framgångsrika affärer drivs av lyckliga medarbetare!
  Lyckliga medarbetare har nämligen en direkt påverkan på företagens affärsframgångar.

  Men HUR har Annelie Johansson, fd VD Yves Rocher Norden, numera entreprenör, styrelseledamot och hederslegionär kommit fram till detta och lever hon som hon lär? • DINNER WITH FRIENDS i samarbete med HBG Talks
  Övrigt på Annan plats
  onsdag 11 okt 2017 kl. 19:00

  Marknadsföreningen håller i förlängt mingel, efter Hbg Talks!

  Konceptet heter Dinner with Friends och går ut på att knyta kontakter och utforska nya möjligheter. Var- och vilka du hamnar med får du reda på den 11 oktober. Det enda du får veta nu i förväg är att middagen serveras 18.30. Förmingel med Marknadsföreningen. Mer info efter bokningssidan stängs.

  Detta får du får priset du betalar: En alkoholfri fördrink, en tvårätters middag och kaffe. Bäst av allt är att du får en prislös upplevelse på köpet.

 • MiH Student Frukostklubb Tema Funkar D?: FÅ FLER KUNDER FRÅN GOOGLE
  Frukostklubben på Dunkers Kulturhus
  fredag 13 okt 2017 kl. 06:45

  På denna Student Frukostklubb kommer Michael Wahlgren bjuda på tips om SEO (sökmotoroptimering). För företag är SEO en av de bästa kanalerna till att lönsamt nå nya kunder. Samtidigt är det många som konkurrerar om topplaceringarna på Google. Vilka möjligheter finns att öka din synlighet på Google och vilka vanliga misstag görs?

 • Onsdags AW
  Afterwork på Nelly´s
  onsdag 15 nov 2017 kl. 17:00

  Nu bjuder Marknadsföreningen i Helsingborgsregionen in dig till en After Work. Här kan du mingla och skapa nya kontakter! Vår AW13 har nu ersatts av "onsdags AW" och kommer vara fler till antalet då de utspelar sig på olika datum samt alltid på en onsdag. Plats och utbud kommer variera efter varje gång.

<< Första   < Föregående
Sida 1 av 1
Nästa >   Sista >>

Sökinställningar

(*)
« september 2017 »
mån tis ons tor fre lör sön
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Prenumerera

Marknadsföreningen

- möjliggör mötet

Marknadsföreningen möjliggör mötet som inspirerar till initiativ, engagemang och entreprenörskap för en region i världsklass. Marknadsföreningen i Helsingborgsregionen (MiH) är södra Sveriges största nätverk för människor som har ett intresse för marknadsfrågor, trender och tendenser.  Vi vill göra det enklare för företagare, både små och stora och från olika branscher, att kunna träffas under otvungna former för att utbyta erfarenheter, knyta kontakter och inspireras.

Läs mer...

BLI MEDLEM... 

Våra huvudpartners

0-1.jpg
FamiljenHBG.jpg

Våra partners

 

 

BRA

Nya medlemmar med foto

 1. Åke Högman
  Åke Högman Move&Shake AB (Kommunikationsstrateg och journalist)
 2. Petter Wahl
  Petter Wahl ERC AB (Lösningskonsult /-arkitekt inom IT)
 3. Ulf Nilsson
  Ulf Nilsson Sjödin Fastigheter AB (IT Manager)
 4. Martin Hejdesten
  Martin Hejdesten Martin Hejdesten Design Office AB (Art Director, fotograf, webbdesigner)
 5. Daniel Carlsen
  Daniel Carlsen Canon Svenska AB (Säljare)

Senaste foton

Årets-MF.jpg

Senaste kommentarerna

 1. Birgitta Nilsen skrev "Hej, Jag har anmält Jonny Hansson i mitt stället e..." den 14 februari 2017 13:34 om Tema Makalöst!: FRÄMJA VÄLGÅNGEN - STOPPA UNDERGÅNGEN!  .
 2. Annika Skoglund skrev "Har försökt anmäla en gäst- flykting från Syrien- ..." den 20 oktober 2016 10:27 om tema (O)mänskligt: MER ÄN HJÄRNA!.
 3. Christian Carlsson skrev "Hej på er Mih-boule!Hoppas ni alla har haft en här..." den 18 augusti 2016 21:59 om MiH BOULE 2016.
 4. Peter Reelfs skrev "Tack, Julia! :-) " den 2 maj 2016 13:36 om AW13, VARJE FREDAG DEN 13e.
 5. Julia Svensson skrev "Hej igen Peter, Det finns vegetariskt alternativ o..." den 22 april 2016 10:27 om AW13, VARJE FREDAG DEN 13e.