Affärsmingelsvärd på Frukostklubben

Direkt efter Frukostklubben arrangeras en aktivitet som vi kallar för affärsmingel, där vi bjuder på kaffe och där deltagarna på Frukostklubben erbjuds möjlighet till fortsatt nätverkande. 

Som företag/organisation har du möjlighet att ensam vara värd för detta mingel. Platserna är begränsade och bokas via info@mih.m.se

För 2000 kr (exkl moms) får du:

Möjlighet att ha exponeringsmaterial i form av roll-ups mm, i anslutning till minglet.
Möjlighet att dela ut material till deltagarna i affärsminglet.
Möjlighet att arrangera en aktivitet under affärsminglet i samförstånd med Marknadsföreningen.

Kontakta oss gärna om du har frågor.

Vi ser fram emot att ha just er som affärsmingelsvärdar!


Info om att vara affärsmingelsvärd

Innan fredagens Frukostklubb vill vi att ni läser igenom och förbereder följande punkter:
Anmäl er till fredagens Frukostklubb via www.mih.m.se, antingen som gäst eller som medlem. Vi rekommenderar två personer/företag. För deltagande på Frukostklubben betalar ni som affärsmingelsvärdar 120 kr per person, förutsatt att ni inte har Frukostklubbskort, OBS! Deltagaravgiften betalas med kort vid incheckningen. 

Frukostklubbens morgon

Den programlagda delen av Frukostklubben slutar alltid kl. 8:30. Affärsminglet är helt öppet till sin karaktär och ska inte betraktas som en förlängning av programmet utan snarare som ett erbjudande till de medlemmar och gäster som har lust och tid att tillbringa ytterligare en stund tillsammans. För att medverka i affärsminglet krävs ingen föranmälan för deltagarna.

Här kan ni t ex bjuda på något gott till kaffet eller ta tillfället i akt att marknadsföra en ny produkt/ett arrangemang eller liknande. Ni får också möjligheten att ha exponeringsmaterial i form av roll-ups mm i anslutning till minglet, dela ut material till deltagarna i affärsminglet samt arrangera en aktivitet i samförstånd med oss.

Önskar ni bjuda på något gott till kaffet vänligen kontakta oss då Dunker Bar & Matsalar har ensamrätt på all servering, all beställning måste gå via oss. Har inte dem möjlighet att fixa det ni vill bjuda på får ni ta med detta själva. 

Var gärna på plats senast 08.00 på Dunkers för att förbereda i Utsikten. Önskar ni träffa oss och prata ihop er med oss innan kom till MiHörna senast 07.00.

Marknadsföreningen

- möjliggör mötet

Marknadsföreningen möjliggör mötet som inspirerar till initiativ, engagemang och entreprenörskap för en region i världsklass. Marknadsföreningen i Helsingborgsregionen (MiH) är södra Sveriges största nätverk för människor som har ett intresse för marknadsfrågor, trender och tendenser.  Vi vill göra det enklare för företagare, både små och stora och från olika branscher, att kunna träffas under otvungna former för att utbyta erfarenheter, knyta kontakter och inspireras.

Läs mer...

BLI MEDLEM... 

Våra huvudpartners

0-1.jpg
FamiljenHBG.jpg

Våra partners

 

 

BRA

Nya medlemmar med foto

 1. Åke Högman
  Åke Högman Move&Shake AB (Kommunikationsstrateg och journalist)
 2. Petter Wahl
  Petter Wahl ERC AB (Lösningskonsult /-arkitekt inom IT)
 3. Ulf Nilsson
  Ulf Nilsson Sjödin Fastigheter AB (IT Manager)
 4. Martin Hejdesten
  Martin Hejdesten Martin Hejdesten Design Office AB (Art Director, fotograf, webbdesigner)
 5. Daniel Carlsen
  Daniel Carlsen Canon Svenska AB (Säljare)

Senaste foton

Årets-MF.jpg

Senaste kommentarerna

 1. Birgitta Nilsen skrev "Hej, Jag har anmält Jonny Hansson i mitt stället e..." den 14 februari 2017 13:34 om Tema Makalöst!: FRÄMJA VÄLGÅNGEN - STOPPA UNDERGÅNGEN!  .
 2. Annika Skoglund skrev "Har försökt anmäla en gäst- flykting från Syrien- ..." den 20 oktober 2016 10:27 om tema (O)mänskligt: MER ÄN HJÄRNA!.
 3. Christian Carlsson skrev "Hej på er Mih-boule!Hoppas ni alla har haft en här..." den 18 augusti 2016 21:59 om MiH BOULE 2016.
 4. Peter Reelfs skrev "Tack, Julia! :-) " den 2 maj 2016 13:36 om AW13, VARJE FREDAG DEN 13e.
 5. Julia Svensson skrev "Hej igen Peter, Det finns vegetariskt alternativ o..." den 22 april 2016 10:27 om AW13, VARJE FREDAG DEN 13e.