Andra marknadsföreningar

MiH är en av 28 marknadsföreningar i landet. Här finner du länkar till de andra marknadsföreningarna runt om i Sverige. Kontakta dem gärna för att besöka deras evenemang, som medlem i MiH får du gå för medlemspris.

Alingsås
Dalarna

Eskilstuna

Gnosjöregionen
Gotland
Gävleborg

Göteborg

Halland

Jämtland/Härjedalen

Jönköping

Kalmar

Kristianstad
Kronoberg

Malmö

Norra Älvsborg

Nyköping/Oxelösund
Skaraborg

Skellefteå 
Stockholm

Sundsvall

Umeå

Uppsala

Värmland

Västerås

Västra Mälardalen

Örebro

Östergötland


MiH ingår i Sveriges Marknadsförbund (www.svemarknad.se) som bland annat bevakar nya lagar, tekniker och trender inom marknadskommunikation runt om i världen. Förbundet anordnar varje år Tendensdagen, ett av Sveriges största marknadsföringsseminarier med det senast inom marknadsföringens föränderliga och tvärvetenskapliga område.

Marknadsföreningen i Helsingborgsregionen är representerat både i Marknadsförbundets styrelse samt i Marknadsföreningskommittén.

Marknadsföreningen

- möjliggör mötet

Marknadsföreningen möjliggör mötet som inspirerar till initiativ, engagemang och entreprenörskap för en region i världsklass. Marknadsföreningen i Helsingborgsregionen (MiH) är södra Sveriges största nätverk för människor som har ett intresse för marknadsfrågor, trender och tendenser.  Vi vill göra det enklare för företagare, både små och stora och från olika branscher, att kunna träffas under otvungna former för att utbyta erfarenheter, knyta kontakter och inspireras.

Läs mer...

BLI MEDLEM... 

Våra huvudpartners

0-1.jpg
FamiljenHBG.jpg

Våra partners

 

 

BRA

Nya medlemmar med foto

 1. Åke Högman
  Åke Högman Move&Shake AB (Kommunikationsstrateg och journalist)
 2. Petter Wahl
  Petter Wahl ERC AB (Lösningskonsult /-arkitekt inom IT)
 3. Ulf Nilsson
  Ulf Nilsson Sjödin Fastigheter AB (IT Manager)
 4. Martin Hejdesten
  Martin Hejdesten Martin Hejdesten Design Office AB (Art Director, fotograf, webbdesigner)
 5. Daniel Carlsen
  Daniel Carlsen Canon Svenska AB (Säljare)

Senaste foton

Årets-MF.jpg

Senaste kommentarerna

 1. Birgitta Nilsen skrev "Hej, Jag har anmält Jonny Hansson i mitt stället e..." den 14 februari 2017 13:34 om Tema Makalöst!: FRÄMJA VÄLGÅNGEN - STOPPA UNDERGÅNGEN!  .
 2. Annika Skoglund skrev "Har försökt anmäla en gäst- flykting från Syrien- ..." den 20 oktober 2016 10:27 om tema (O)mänskligt: MER ÄN HJÄRNA!.
 3. Christian Carlsson skrev "Hej på er Mih-boule!Hoppas ni alla har haft en här..." den 18 augusti 2016 21:59 om MiH BOULE 2016.
 4. Peter Reelfs skrev "Tack, Julia! :-) " den 2 maj 2016 13:36 om AW13, VARJE FREDAG DEN 13e.
 5. Julia Svensson skrev "Hej igen Peter, Det finns vegetariskt alternativ o..." den 22 april 2016 10:27 om AW13, VARJE FREDAG DEN 13e.