Marknadsföreningen i Helsingborgsregionen

- Årets Marknadsförening 2010

Pressmeddelande från Sveriges Marknadsförbund 2010-10-14 12:40

Styrelsen.jpg

Sveriges Marknadsförbund är paraplyorganisation för landets 30 marknadsföreningar och utmärkelsen Årets Marknadsförening ges för att lyfta fram betydelsen av framgångsrika och aktiva föreningar.  

- Det är oerhört kul att vi fått det här priset. Det är ett kvitto på att vi arbetat hårt och framgångsrikt, både i styrelsen och med våra över 1400 aktiva medlemmar, säger Hans Nelson, ordf för Marknadsföreningen i Helsingborgsregionen. Vi har haft en rejäl medlemsökning inom de tio olika kommuner som ryms hos oss och vår satsning på nätverkande i form av frukostklubb, seminarier, fester och galamiddagar har uppenbarligen uppskattats.

- Marknadsföreningen har lyckats öka farten ännu mer och bli den naturliga och populära samlingsplatsen för näringslivet i Helsingborgsregionen. Det är verkligen starkt och imponerande, säger Jan Fager, vd på Sveriges Marknadsförbund.

Juryns motivering:

Att gasa från maxläge är ett konststycke. Att lyckas få ett än starkare grepp som en av regionens viktigaste näringlivsaktörer är en bragd. Detta tillsammans är ett mästerverk.

För ytterligare infomation kontakta, Jan Fager, vd Sveriges Marknadsförbund, tel 08-21 58 63, 0703-92 34 44 eller Michael Fuchs, tel 08-21 58 63.


Marknadsföreningen i Helsingborg

- Årets Marknadsförening 2006

Juryns motivering:

Föreningen har fått en nytändning och en imponerande utveckling. Detta är resultatet av ett långsiktigt strategiskt arbete utifrån ett mycket bra koncept och en aktiv styrelse. Föreningen fyller väl sin plats i kommunens näringsliv.

 

Marknadsföreningen

- möjliggör mötet

Marknadsföreningen möjliggör mötet som inspirerar till initiativ, engagemang och entreprenörskap för en region i världsklass. Marknadsföreningen i Helsingborgsregionen (MiH) är södra Sveriges största nätverk för människor som har ett intresse för marknadsfrågor, trender och tendenser.  Vi vill göra det enklare för företagare, både små och stora och från olika branscher, att kunna träffas under otvungna former för att utbyta erfarenheter, knyta kontakter och inspireras.

Läs mer...

BLI MEDLEM... 

Våra huvudpartners

0-1.jpg
FamiljenHBG.jpg

Våra partners

 

 

BRA

Nya medlemmar med foto

 1. Åke Högman
  Åke Högman Move&Shake AB (Kommunikationsstrateg och journalist)
 2. Petter Wahl
  Petter Wahl ERC AB (Lösningskonsult /-arkitekt inom IT)
 3. Ulf Nilsson
  Ulf Nilsson Sjödin Fastigheter AB (IT Manager)
 4. Martin Hejdesten
  Martin Hejdesten Martin Hejdesten Design Office AB (Art Director, fotograf, webbdesigner)
 5. Daniel Carlsen
  Daniel Carlsen Canon Svenska AB (Säljare)

Senaste videos

Årets-MF.jpg

Senaste kommentarerna

 1. Birgitta Nilsen skrev "Hej, Jag har anmält Jonny Hansson i mitt stället e..." den 14 februari 2017 13:34 om Tema Makalöst!: FRÄMJA VÄLGÅNGEN - STOPPA UNDERGÅNGEN!  .
 2. Annika Skoglund skrev "Har försökt anmäla en gäst- flykting från Syrien- ..." den 20 oktober 2016 10:27 om tema (O)mänskligt: MER ÄN HJÄRNA!.
 3. Christian Carlsson skrev "Hej på er Mih-boule!Hoppas ni alla har haft en här..." den 18 augusti 2016 21:59 om MiH BOULE 2016.
 4. Peter Reelfs skrev "Tack, Julia! :-) " den 2 maj 2016 13:36 om AW13, VARJE FREDAG DEN 13e.
 5. Julia Svensson skrev "Hej igen Peter, Det finns vegetariskt alternativ o..." den 22 april 2016 10:27 om AW13, VARJE FREDAG DEN 13e.