MiH Student  är den del av Marknadsföreningen som riktar sig till dig som är heltidsstuderande på universitet och högskola.

Tack vare det nära samarbetet med MiH får du som medlem i MiH Student goda förutsättningar att skapa kontakter och erfarenheter från näringslivet som kan hjälpa dig i din framtida karriär.  

MiH Student är den självklara länken till näringslivet för yngre med karriärsdrömmar! 

Vi erbjuder Career Nights, Networking events, mentorsprogram och frukostklubbar för att DU ska få chans att knyta värdefulla kontakter med näringslivet. 

 

  

 

Har du nya idéer?

Du som medlem i MiH Student är alltid välkommen på de event som vi skapar främst för oss studenter. Det kan vara olika typer av event, men gemensamt för de olika aktiviteterna är alltid nätverkandet och gemenskapen. Vår ambition är att våra medlemmar ska kunna utvecklas tillsammans och föreningen är en mötesplats för likasinnade och målinriktade studenter. Vi vill skapa de förutsättningar som krävs för att vi ska kunna bidra med så mycket som möjligt till varandra, där alla kontakter är bra kontakter. Har du förslag på ett event som kan hjälpa dig att bygga ditt kontaktnät? Låt oss gärna få veta det! Maila dina tips till mih.student@gmail.com.
På vår Facebooksida uppdaterar vi kontinuerligt om vad som är på gång. Gilla sidan för att hålla dig uppdaterad! 


 

MIHstudent