Utställare på Frukostklubben

Vid varje Frukostklubb erbjuder vi ett antal företag/organisationer att vara med som utställare under frukostminglet. Detta är ett sätt att nå ut med just ditt budskap till våra medlemmar.
 
Platserna är begränsade och bokas via info@mih.m.se

Kontakta oss gärna om du har frågor eller önskar boka en plats.

Vi ser fram emot att ha just er som utställare!


Info om att vara utställare

Innan fredagens Frukostklubb vill vi att ni läser igenom och förbereder följande punkter:
Anmäl er till fredagens Frukostklubb via www.mih.m.se, antingen som gäst eller som medlem. Vi rekommenderar två personer/företag. För deltagande på Frukostklubben betalar ni som utställare 160 kr per person, förutsatt att ni inte har Frukostklubbskort, OBS! Deltagaravgiften betalas med kort vid incheckningen.

Som utställare skänker ni ett pris (ej konsultationstimmar) till ett värde av minst 500 SEK exkl. moms. Priset lottas ut bland gästerna på Frukostklubben. Meddela vad ni kommer att skänka för pris senast fyra dagar innan Frukostklubben till info@mih.m.se.

Förbered er monter. Försök göra den spännande och kommunikativ, exempelvis genom att visa en spännande produkt, en film på PC eller bjuda på någonting gott. Det finns egentligen inga gränser för kreativiteten, men stäm gärna av med MiH:s personal för säkerhets skull på info@mih.m.se. Levande ljus är inte tillåtet. I varje monter ingår ett bord. Tänk på att det inte finns någon teknik eller internetuppkoppling för er räkning, om ni inte förbeställer det via MiH. Behöver ni el, ta med egen förlängningssladd.

Vill ni lämna större rekvisita i förväg, kontakta info@mih.m.se

Frukostklubbens morgon
Samling sker klockan 06.25 utanför huvudentrén till Dunkers Kulturhus. Ni får här en tydlig hänvisning över var er monter ska vara placerad.

Er monter måste stå färdig kl 06.45 då dörrarna öppnas och gästerna anländer. Innan ni går in i hörsalen och lyssnar till morgonens program måste er monter rivas och vara klar senast klockan kl 07.45. På Dunkers finns det två reserverade platser för er inne i salen, innanför den första dörren direkt till vänster, för att ni smidigt ska kunna smita in när ni har plockat ner er monter.

I slutet av morgonens program lottas ert pris ut. Detta är ett mycket uppskattat inslag där ni som utställare får ytterligare uppmärksamhet. Egna tävlingar redovisas inte på scenen, vi slumpar fram vinnarna till samtliga priser. Som utställare får man inte heller lägga material på stolarna eller dela ut flyers eller liknande vid utgångsdörrarna eller i trappan.

Exempel på utställarmontrar:

Landskrona_Teater_9_Maj_2012_04.jpg
Monter1.jpg

Marknadsföreningen

- möjliggör mötet

Marknadsföreningen möjliggör mötet som inspirerar till initiativ, engagemang och entreprenörskap för en region i världsklass. Marknadsföreningen i Helsingborgsregionen (MiH) är södra Sveriges största nätverk för människor som har ett intresse för marknadsfrågor, trender och tendenser.  Vi vill göra det enklare för företagare, både små och stora och från olika branscher, att kunna träffas under otvungna former för att utbyta erfarenheter, knyta kontakter och inspireras.

Läs mer...

BLI MEDLEM... 

Våra huvudpartners

0-1.jpg
FamiljenHBG.jpg

Våra partners

 

 

BRA

Nya medlemmar med foto

 1. Åke Högman
  Åke Högman Move&Shake AB (Kommunikationsstrateg och journalist)
 2. Petter Wahl
  Petter Wahl ERC AB (Lösningskonsult /-arkitekt inom IT)
 3. Ulf Nilsson
  Ulf Nilsson Sjödin Fastigheter AB (IT Manager)
 4. Martin Hejdesten
  Martin Hejdesten Martin Hejdesten Design Office AB (Art Director, fotograf, webbdesigner)
 5. Daniel Carlsen
  Daniel Carlsen Canon Svenska AB (Säljare)

Senaste videos

Årets-MF.jpg

Senaste kommentarerna

 1. Birgitta Nilsen skrev "Hej, Jag har anmält Jonny Hansson i mitt stället e..." den 14 februari 2017 13:34 om Tema Makalöst!: FRÄMJA VÄLGÅNGEN - STOPPA UNDERGÅNGEN!  .
 2. Annika Skoglund skrev "Har försökt anmäla en gäst- flykting från Syrien- ..." den 20 oktober 2016 10:27 om tema (O)mänskligt: MER ÄN HJÄRNA!.
 3. Christian Carlsson skrev "Hej på er Mih-boule!Hoppas ni alla har haft en här..." den 18 augusti 2016 21:59 om MiH BOULE 2016.
 4. Peter Reelfs skrev "Tack, Julia! :-) " den 2 maj 2016 13:36 om AW13, VARJE FREDAG DEN 13e.
 5. Julia Svensson skrev "Hej igen Peter, Det finns vegetariskt alternativ o..." den 22 april 2016 10:27 om AW13, VARJE FREDAG DEN 13e.