Vanliga frågor

Var har vi våra Frukostklubbar?

Frukostklubben arrangeras varje fredag från kl. 06.45 på Dunkers Kulturhus. Adress Sundstorget/Kungsgatan. Parkeringsmöjligheter söder om huset där det är fri parkering fram till 09.00. 

Hur blir jag medlem?

Medlem blir du genom att fylla i en medlemsansökan som du finner via länken "bli medlem" uppe i högra hörnet. Inom ett par veckor har du faktura och medlemskort i brevlådan till den adress du angett som fakturaadress. Glöm inte att ändra dina uppgifter i medlemsregistret om du flyttar eller byter arbetsgivare.

Vad kostar det att vara medlem?

Årsavgiften i MiH är uppdelad i en medlemsavgift (100 kr) och en serviceavgift (840 kr). På serviceavgiften tillkommer moms. Det blir totalt 1150 kr inkl moms. Medlemskapet löper på 12 månader från anmälan. Är du heltidsstuderande betalar du 400 kr inkl moms per år och har tillträde till både MiH Students och MiHs samtliga aktiviteter.

Vad kostar Frukostklubben?

Frukostklubben kostar för medlemmar 120 kr/gång, och för icke medlemmar och gäster 220 kr/gång.

Frukostklubbskort innebär att du betalar 850 kr (inkl moms)/12 månader och har då fritt inträde till samtliga ordinarie Frukostklubbar under perioden. Frukostklubbskortet löper på 12 månader från det datum du anmäler det.

Vad får jag som medlem?

MiH är en aktiv samlingspunkt för personlig utveckling, kompetensuppgradering, erfarenhetsutbyte och affärsrelationer. När du har betalat din årsavgift får du löpande inbjudningar via e-post till MiHs arrangemang (ca 50 per år). 

Hur fungerar Guldkorten?

Om ni inom samma företag är minst fem personer med medlemskap inkl. Frukostklubbskort omvandlas dessa till Guldkort, efter kontakt med MiH-kontoret. Guldkortet innebär att du får låta en icke-medlem inom företaget gå gratis, när du själv inte har möjlighet att gå på ordinarie Frukostklubb. Medlemskapet är fortfarande personligt och Guldkortet innefattar endast ordinarie Frukostklubb. Kontakta info@mih.m.se för instruktioner om hur Guldkortet ska användas.

Är det mitt företag som är medlem?

Nej. MiH är en ideell förening med personliga medlemmar. Det är dock vanligt att företaget betalar årsavgiften åt den anställde eftersom man ser värdet i att vara medlem i MiH, både för individen och företaget.

Vem är medlem i MiH?

Ca 1100 personer från små, medelstora och stora företag som är verksamma och/eller boende i Nordvästra Skåne. Våra medlemskap är personliga och vi har därmed inga företag som medlemmar.

Kan man ta med sig gäster på MiHs arrangemang?

Ja, gäster är alltid välkomna (och i obegränsat antal) såvida inget annat anges. Gäster betalar 220 kr (inkl. moms) per tillfälle med kort i kassan på Frukostklubben.

Om jag inte kan gå på ett arrangemang, kan någon annan på företaget ta min plats?

Nej, ingen kan ta din medlemsplats (undantaget är medlemmar med Guldkort).

Hur går arrangemangen till?

Du anmäler dig via hemsidan till programpunkten du vill gå på. Du får en bekräftelse på din anmälan via e-post. Tid och plats meddelas i inbjudan. Frukostklubben är dock alltid på samma tid och samma plats, kl. 06.45 - 08.30 på Dunkers Kulturhus. Frukost finns fram till 07.25, därefter flyttar vi in i salen för att lyssna till föredrag, happening och delta i prisutlottningen. Kom alltså i tid så att du hinner äta och mingla.

Hur gör jag när jag vill anmäla mig till ett arrangemang?

Du anmäler dig alltid via hemsidan till programpunkten du vill gå på. Du får en bekräftelse på din anmälan via e-post. Deltagarlistan ligger öppet på Internet så du ser att du blivit anmäld och även kan se vilka andra som kommer på just den programpunkten. 

Hur gör jag om jag vill avanmäla mig?

Alla anmälningar till MiHs arrangemang är bindande och debiteras om ingen avanmälan skett enligt info under respektive program. Avanmälan sker via det bekräftelsemail som du får vid anmälan. Medlemmar kan även logga in på hemsidan för att avanmäla sig. Du får därefter en automatisk bekräftelse via mail på att du blivit avanmäld.

Hur får jag information om andra marknadsföreningars aktiviteter?

Det finns cirka 30 föreningar i Sverige. Våra närmaste grannföreningar finns i Malmö, Kristianstad, Halmstad och Göteborg. Gå in på Sveriges Marknadsförbunds hemsida www.svemarknad.se där samtliga föreningar finns samlade.

Kan jag vara med på någon annan förenings arrangemang?

Ja, och som en extra bonus betalar du medlemspris om du gästar en annan förening. Observera att anmälan går via respektive förening. Kontakta dem innan du besöker deras evenemang. 

Om jag vill stå som utställare eller vara temapartner på Frukostklubben, hur gör jag då?

Kontakta Eva på eva@mih.m.se så får du mer information.

Fler eller andra frågor?  

Skriv till info@mih.m.se

Marknadsföreningen

- möjliggör mötet

Marknadsföreningen möjliggör mötet som inspirerar till initiativ, engagemang och entreprenörskap för en region i världsklass. Marknadsföreningen i Helsingborgsregionen (MiH) är södra Sveriges största nätverk för människor som har ett intresse för marknadsfrågor, trender och tendenser.  Vi vill göra det enklare för företagare, både små och stora och från olika branscher, att kunna träffas under otvungna former för att utbyta erfarenheter, knyta kontakter och inspireras.

Läs mer...

BLI MEDLEM... 

Våra huvudpartners

0-1.jpg
FamiljenHBG.jpg

Våra partners

 

 

BRA

Nya medlemmar med foto

 1. Åke Högman
  Åke Högman Move&Shake AB (Kommunikationsstrateg och journalist)
 2. Petter Wahl
  Petter Wahl ERC AB (Lösningskonsult /-arkitekt inom IT)
 3. Ulf Nilsson
  Ulf Nilsson Sjödin Fastigheter AB (IT Manager)
 4. Martin Hejdesten
  Martin Hejdesten Martin Hejdesten Design Office AB (Art Director, fotograf, webbdesigner)
 5. Daniel Carlsen
  Daniel Carlsen Canon Svenska AB (Säljare)

Senaste foton

Årets-MF.jpg

Senaste kommentarerna

 1. Birgitta Nilsen skrev "Hej, Jag har anmält Jonny Hansson i mitt stället e..." den 14 februari 2017 13:34 om Tema Makalöst!: FRÄMJA VÄLGÅNGEN - STOPPA UNDERGÅNGEN!  .
 2. Annika Skoglund skrev "Har försökt anmäla en gäst- flykting från Syrien- ..." den 20 oktober 2016 10:27 om tema (O)mänskligt: MER ÄN HJÄRNA!.
 3. Christian Carlsson skrev "Hej på er Mih-boule!Hoppas ni alla har haft en här..." den 18 augusti 2016 21:59 om MiH BOULE 2016.
 4. Peter Reelfs skrev "Tack, Julia! :-) " den 2 maj 2016 13:36 om AW13, VARJE FREDAG DEN 13e.
 5. Julia Svensson skrev "Hej igen Peter, Det finns vegetariskt alternativ o..." den 22 april 2016 10:27 om AW13, VARJE FREDAG DEN 13e.