Erbjudanden

Bli medlem eller partner i Marknadsföreningen Helsingborgsregionen, och ta del av fantastiska erbjudanden!

Marknadsföreningen i Helsingborgsregionen växer och nu behöver vi hjälp av en vass administratör!

Vill du arbeta på den självklara mötesplatsen för nytänkande, kompetensutveckling och affärsnytta? Vill du vara en del av ”motorn” för regionens tillväxt? Är du en doer som älskar att ge service i världsklass? Är du en duktig administratör som snabbt tar dig an olika system, då kanske vi är som gjorda för varandra?

Om marknadsföreningen i Helsingborgsregionen
Föreningen har funnits sedan 1933 och dess syfte är att samla
människor som har ett intresse i regionens näringsliv, samhällsutveckling och intresse för högre utbildning. Föreningen ska främja möten, samtal och utveckling i regionen. Vi älskar inte bara det oförutsebara i ett möte, vi tror också på samarbete och att utbyte mellan regionens företag och föreningens medlemmar är nyckeln till en starkare region.
Genom våra olika event främjar föreningen kompetensutveckling, nätverkande och affärsnytta.

Arbetsuppgifter och arbetstider
Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att svara på mejl, från medlemmar och företag, med allt ifrån frågor kring medlemskap, intresseanmälningar, anmälningar, avbokningar etc. Vidare kommer du ansvara för förlängningar av medlemskap dvs all korrespondens som rör medlemskap, samt att utfärda fakturor. Du kommer arbeta 6
timmar i veckan tisdagar och torsdagar 14-17 och tiderna kan komma att utökas. (Tiderna kan vara flexibla om dem krockar med föreläsningar och tentor).

Vem är du?
Vi tänker att du är student och har några år kvar på din utbildning. Du behärskar det svenska språket väl och har en naturlig fallenhet för service. Du känner dig bekväm att arbeta självständigt men är inte rädd för att fråga när något känns obekant samtidigt som du tar dig an nya uppgifter med ett leende på läpparna.

Vad får du?
Tillsammans med styrelsen har du en viktig roll att driva verksamheten i
marknadsföreningen framåt. Varje vecka kommer du att vara i kontakt med många nya människor och företag. Självklart har du möjlighet att delta på våra event där du knyter värdefulla kontakter och tar del av högaktuella föreläsningar.

Låter Marknadsföreningen som en spännande arbetsplats och känner du igen dig i ovan beskrivning? Tveka inte att skicka din ansökan med cv och personligt brev till info@mih.m.se senast den 11 november. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan utgånget datum.

Vid frågor ring Maria Wellving 0706 583306 eller Julia Nilsson 0733 527041

Anmäl dig här

Rabattkod MiH Frukost 25/9 Niklas Madsen

Kod:Rabattfrukost2

Anmäl dig här

Rabattkod MiH Frukost 30/10 Dennis Westerberg

Kod: Rabattfrukost3

Anmäl dig här

Rabattkod MiH Frukost 27/11 Ulla-karin Barett

Kod: Rabattfrukost4

Anmäl dig här

Bli medlem

Som medlem i MiH ingår du i ett nätverk som består av ca 300 andra medlemmar.

Våra träffar går ut på att inspirera och stimulera och tillsammans påverkar vi regionens utveckling.

Du som medlem är viktig eftersom du stödjer vårt arbete i att sätta mer fokus på vårt närområde och eftersom du berikar oss med dina kunskaper och din erfarenhet. Vi blir starkare, ju fler vi blir. Välkommen att bli en del av Marknadsföreningen.

Våra olika medlemskap

Bli partner

Att synas på MiH innebär många möjligheter. Här får du chansen att bli uppmärksammad av många nyfikna ögon.

MiH handlar framförallt om att knyta nya kontakter. Vi har kommit att bli en av Sveriges största marknadsföreningar som lockar många besökare till våra olika events.

Känner du att det vore nyttigt att komma ut lite och synas mer. Då är detta ett ypperlig tillfälle! Läs mer om våra olika partnerskap och se vilket som skulle kunna passa bäst.

Våra olika partnerskap