MiH Frukost med

Erik Nissen Johansen: Varumärkesutveckling – how to make your story sellable

 • 2021-03-12 06:45:00 2021-03-12 08:45:00 Europe/Stockholm Erik Nissen Johansen: Varumärkesutveckling – how to make your story sellable Under denna MiH Frukost gästas vi av den prisbelönte grundaren till  designbyrån Stylt Trampoli, Erik Nissen Johansen. Erik är konstnär, … <a href="http://mih.m.se/program/frukost-erik-nissen/">Fortsätta</a> Clarion Hotel & Congress Sea U info@mih.m.se
Under denna MiH Frukost gästas vi av den prisbelönte grundaren till  designbyrån Stylt Trampoli, Erik Nissen Johansen. Erik är konstnär, kreatör, visionär och historieberättare och ligger bakom unika recept för hur man skapar enastående storytelling koncept i hotell- och restaurangbranschen.

Stylt Trampoli, ett Göteborgsbaserat designkontor, har under de  25 år företaget har funnits tagit hem fler priser än någon annan vad gäller hotell- och restauranginredningar. De har hela världen som deras arbetsplats och har jobbat för mer än 400 restauranger och 250 hotell runt hela världen.I Sankt Petersburg har de till exempel skapat ett hotell-koncept där alla rum berättar olika historier ur Dostojevskijs romaner. 

Stylt Trampoli arbetar med varumärken som är i behov av ett upplevelse manus. Enligt Erik är det ju Paris som är anledningen till att man åker till Paris, inte Hilton. “Kan hotellet erbjuda mer av Paris, så kan man ta mer betalt. Det handlar om att göra något som är intressant att lyssna och titta på. Vi brukar säga att vi gör manus innan vi gör filmen. Vi är bra på att använda oss av historier i vår konceptutveckling, och förstå vilka mekanismer som får folks hjärtan att slå lite snabbare”, avslutar Erik Nissen Johansen.

Välkommen på en ytterst kreativ morgon med massor av spännande berättelser och inspiration!

 

No Show-avgift för medlemmar och gäster

Avboka ditt deltagande senast 24 timmar innan evenemangets start! Vid utebliven närvaro faktureras du en no show-avgift på 295 kr. Syftet med avgiften är framför allt för att vi ska kunna avboka kostnader och för att kunna ge din plats till en annan deltagare. Du har alltid möjlighet att skicka en kollega ditt ställe, meddela bara namn till info@mih.m.se innan evenemangets start!

Filmning och fotografering under våra events

Vi kommer att fotografera och filma under våra kommande events för publicering i våra olika marknadsföringskanaler. Våra medlemmars integritet är viktigt för oss och om du som deltagare inte är bekväm med att fotograferas eller synas i våra kanaler är vi glada om du meddelar en av våra representanter på plats, eller mailar oss på info@mih.m.se.

 • Datum:
  12 mar 2021
 • Läge:
  Clarion Hotel & Congress Sea U
 • Pris:
  Kostnadsfritt för medlem i MiH. Ej medlem, 295:-
 • Program:

  (Preliminära tider)
  06.45-07.15 incheck och frukostmingel
  7.15-8.02 Föreläsning inkl. frågor
  8.04-08.30 Lokalproducerat
  08.30-08.40 Musik, kultur, upplevelse
  08.41-08.45 prisutdelning och info om kommande event

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
MiH Frukost 12/3 Erik Nissen
236.00 kr
Unlimited

Fyll i alla fälten som krävs