MiH Frukost med

Magnus Omstedt: E-handel och nya sätt att göra affärer

 • 2021-02-26 07:30:00 2021-02-26 08:15:00 Europe/Stockholm Magnus Omstedt: E-handel och nya sätt att göra affärer Obs! Efter frukostföreläsningen har du möjlighet att delta i en fördjupande workshop i samarbete med E-Commerce. Se separat evenemang för … <a href="http://mih.m.se/program/magnus-omstedt-lunch-3/">Fortsätta</a> Clarion Hotel & Congress Sea U info@mih.m.se

Obs! Efter frukostföreläsningen har du möjlighet att delta i en fördjupande workshop i samarbete med E-Commerce. Se separat evenemang för info och anmälan.

 

Kina-experten Magnus Omstedt kommer denna MiH Frukost att berätta om den svenska e-handelsvägen till den myllrande marknaden i öst. Magnus delar sina erfarenheter om hur det är att leva, göra affärer och handla i Kina. Det som är ännu mer intressant är hur Magnus kommer att med precision ”gissa” rätt kring hur framtiden kommer bli här när det gäller att handla varor och tjänster.

Framtiden är där. Det som händer i Kina när det gäller shoppingbeteenden har nyligen börjat dyka upp här i Sverige. Snart kan stora drakar få mångfacetterad konkurrens när nya sätt uppstår att förflytta varor och tjänster från a till ö utan att passera alla andra bokstäver i alfabetet.

Har du dålig koll på kulturen, konsumenterna och den mördande konkurrensen i Kina? Tveka inte att ta del av denna föreläsning! Med en intressant karriär som katalysator för implementering av affärer i Kina, har Magnus en intressant berättelse att dela. Det hela började när han som 16 åring via stipendium hamnade i Hong Kong. Han fortsatte att lära känna denna intensiva världsdel via IKEA som Market Research Manager i Kina.

Senast arbetade Magnus för H&M med implementering av deras e-handel i Kina som Head of Asia Growth Program. Idag lever och bor han i Stockholm med familj. Magnus har även bott här i vårt Helsingborg.

Varmt välkomna på en digital framtidsresa i nutid!

Tills vidare kommer vi att  arrangera MiH Frukost digitalt. Tillsammans med Studio E garanterar vi digitala sändningar i toppklass så du trots tidens restriktioner får möjlighet att utveckla nya kompetenser.

 

Vi kommer skicka ut länken via mail till alla anmälda dagen innan eventet

 

 • Datum:
  26 feb 2021
 • Läge:
  Clarion Hotel & Congress Sea U
 • Pris:
  Kostnadsfritt för medlem i MiH. Ej medlem, 295:-
 • Program:

  7.30-8.15: Föreläsning inkl. frågor

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
MiH Frukost 26/02 Magnus Omstedt
236.00 kr
Unlimited

Fyll i alla fälten som krävs