MiH Frukost med

Ulla-Karin Barett: Marknadsföring i världklass

Best of Cannes Lions

 • 2020-11-27 06:45:00 2020-11-27 08:30:00 Europe/Stockholm Ulla-Karin Barett: Marknadsföring i världklass Hur ser framtiden ut för kommunikationsbranschen? Välkommen till en inspirerande föreläsning med den senaste trendspaning inom marknadsföring. Ulla-Karin Barett, senior … <a href="http://mih.m.se/program/ulla-karin-barett-2/">Fortsätta</a> Clarion Grand Hotel info@mih.m.se

Hur ser framtiden ut för kommunikationsbranschen?

Välkommen till en inspirerande föreläsning med den senaste trendspaning inom marknadsföring. Ulla-Karin Barett, senior varumärkesstrateg på kommunikationsbyrån Creuna i Malmö, presenterar det bästa från Cannes Lions - världens största festival för marknadsförare. 

Ulla-Karin blev utvald att sitta med i juryn för kategorin Branded Content & Entertainment 2014. Ett event som pågick i en vecka. Under denna föreläsning kommer hon att sammanfatta trender och analyser från olika delar av världen, vem vann och varför, hur ser framtiden ut för kommunikationsbranschen, kan varumärken ta större samhällsansvar, och vad betyder egentligen ”experience”.

Vi kommer att få sammanfattning av de senaste trenderna och teknikerna som Du behöver känna till inom detta breda område som marknadsföring är. En föreläsning med garanterad  inspiration, kunskap och framtidsspaning i en härlig mix, tillsammans med en massa casefilmer.

 

Varmt välkomna!

Ta gärna en kik på evenemanget i Cannes:

Vi följer Folkhälsomyndighetens beslut om sammankomster med max 50 deltagare

OBS Anmälan stänger 24/10 kl.00.00 - OBS

No Show-avgift för medlemmar och gäster

Avboka ditt deltagande senast 24 timmar innan evenemangets start! Vid utebliven närvaro faktureras du en no show-avgift på 295 kr. Syftet med avgiften är framför allt för att vi ska kunna avboka kostnader och för att kunna ge din plats till en annan deltagare.

Du har alltid möjlighet att skicka en kollega ditt ställe, meddela bara namn till info@mih.m.se innan evenemangets start!

Filmning och fotografering under våra events

Vi kommer att fotografera och filma under våra kommande events för publicering i våra olika marknadsföringskanaler. Våra medlemmars integritet är viktigt för oss och om du som deltagare inte är bekväm med att fotograferas eller synas i våra kanaler är vi glada om du meddelar en av våra representanter på plats, eller mailar oss på info@mih.m.se.

 • Datum:
  27 nov 2020
 • Läge:
  Clarion Grand Hotel
 • Pris:
  Kostnadsfritt för medlammar i MiH. Ej medlem, 295:-
 • Program:

  06:45 Mingelfrukost
  07.20 Föreläsning
  -Hemlig gäst
  -Underhållning
  08.30 Program slut

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
MiH Frukost 27/11 Ulla-Karin Barett
OBS Anmälan stänger 24/10 kl.00.00
236.00 kr
26 available

Fyll i alla fälten som krävs