Edument som huvudpartner till MiH

 

Vi är oerhört glada och stolta över att kunna presentera som Huvudpartner till MiH.

Efter att ha axlat huvudpartnerskap i MiH Guld, kändes det värdefullt och givande för Edument att fortsätta engagemanget i MiH.

Förutom aktivt hjälpa till med investeringar i riktade event, kommer Edument även hjälpa till med effektivisering samt utföra administrationen. I första hand inom ekonomi, men även uppbyggnad och förbättring av hemsidan ingår.

Tre frågor till Acke Salem, CEO och grundare av Edument:

Varför går ni in som huvudpartner?  – Vi går in som huvudsponsor för att vi tror på affärsnätverk och det personliga mötet. Vi har tidigare varit partner till MiH Guld som genererade stort mervärde till oss som företag

Hur skulle du vilja beskriva MiH? – För mig är MiH en fantastisk plattform för alla företag som vill nå ut i regionen. MiH har varit en viktig plattform för mig och min uppbyggnad av olika affärsverksamheter. Förutom inspiration och nätverkande är MiH på väg mot en spännande resa där jag tror affärsnyttan kommer bli ännu bättre.

Vad vill du personligen göra för MiH? – Som styrelseledamot kan jag vara med och påverka den största plattformen för näringslivet i regionen. Jag vill bidra med mina kunskaper och erfarenheter för att bygga broar och skapa kontaktnät inom såväl näringsliv som samhället. Vi ska hitta bra investeringar av både pengar och tid som i sin tur brukar föra med sig spännande projekt i framtiden.

Vi ser verkligen fram emot vårt nya samarbete och känner oss väldigt stolta och glada över att Edument tillsammans med Acke Salem nu tar en än mer aktiv roll i MiH.

Tillsammans för vi MiH in i det oförutsebara.