God jul och gott nytt år önskar MiH Styrelsen

Nu börjar en ny resa med MiH 3.0 – Den självklara mötesplatsen för nytänkande, kompetensutveckling och affärsnytta! I 2021 flyttar vi in på vår nya mötesplats Sea U och vi introducerar nya mötesformer och tider i vårt program. 

Från och med 2021 kommer vi ha två frukostföreläsningar i månaden med föreläsare som ligger garanterat i framkant! Vissa av dessa föreläsare följs av workshop i direkt anslutning där du får möjlighet att fördjupa dig i ämnet och diskutera lösningar och idéer med andra medlemmar. 

Förutom våra frukostföreläsningar kommer vi även att ha nätverksluncher med fokus på nätverkande och affärsnytta. Vi kommer också introducera Hackathon där företag, studenter och förvaltningar samlas för att samarbeta kring en viktig utmaning.    

Och så klart årets största höjdpunk, Mih Guld hösten 2021. Festligheter och korning av bland annat årets företagare och årets personlighet etc. 

Vi kommer även bjuda på ett och annat socialt event under året såsom after work på härliga Sea U. Vi tror nämligen att desto roligare vi har det tillsammans och desto mer vi känner varandra, desto större blir affärsnyttan. 

Under våren gästas vi bland annat av Dennis Westerberg, Anders Lundblad från Öresundskraft, Christian Altenius & Erik Nissen Johansen med flera. Vi kommer höra spännande föreläsningar om varumärkesutveckling, Helsingborgs hållbara transformation, AI och försäljning, personlig utveckling, e-handel, vad ensamhet under Covid-19 kostar företag och mycket mer. 

Vi arbetar på att lägga upp programmet på hemsidan och snart är allt klart för dig att gå in och anmäla dig! 

Inledningsvis på året ses vi digitalt, men så snart omständigheterna tillåter det öppnar vi upp för fysiska event och härlig frukostföreläsningar på plats i nya vackra omgivningar på Sea U. 

 

 

Vi garanterar att 2021 bjuder på kompetensutveckling, nytänkande och affärsnytta för såväl gamla som nya medlemmar samt våra viktiga partners!