Möt Kristian

Vår nya styrelseordförande!

För inte särskilt länge sedan fick MiHs styrelse en ny ordförande. Han må vara ny på posten men styrelsearbetet har han suttit med i över 3 år. Vi lyckades haffa Kristian och passade på att ställa lite frågor.

Vad är viktigt i din roll som ordförande i MiH och vad vill du åstadkomma?

Som ordförande vill jag tillsammans med styrelsen och medlemmarna utveckla den intressanta mötesplats som Marknadsföreningen är. Jag vill att föreningen ska vara en prestigelös plattform för möte mellan näringsliv, offentlig verksamhet och studenter i området.

Det låter som helt rimliga tankar och mål, och det blir spännande att följa MiHs fortsatta utveckling till det ännu bättre. Vi sneglade även tillbaka lite bakåt i tiden och frågade om Kristians bästa minne från sin sammanlagda tid (5 år) i MiH:

Jag har många positiva minnen från MiH. Bl.a. föreläsare som varit så bra att jag hyrt in dem för att föreläsa på mitt företag, eller underhållning som varit så bra så de blev en fantastisk del av en fest på mitt arbete. För att inte tala om alla roliga och intressanta människor som jag samtalat med.