Ten points

Ett familjeföretag som tillverkar svenskdesignade skor för hand i Portugal med huvudkontor i Ängelholm.
Med fokus på hög kvalitet, bra passform, fantastiska skinn och svensk design tillsammans med god kundservice, har Ten Points lyckats bygga upp en organisation som idag finns i 20 länder.

Per i Viken

Kreativ charkproducent som befinner sig i en tuff bransch med låga marginaler, som har lyckats sticka ut som varumärke genom ett långsiktigt, konsekvent och uthållit arbete med tydliga kvalitetsfilosofier som givit dem denna position.

Med extra själ och hjärta i verksamheten har man lyckats skapa en bred och långsiktig filosofi som dessutom bereder plats som mötesplats för bygden.

Oatly

Efter att forskare vid Lunds universitet upptäckt att naturliga enzymer kan omvandla fiberrik havre till näringsriktig flytande föda, grundades Oatly på 90-talet. Idag väljer allt fler deras produkter för smakens, hälsans och klimatets skull.
Med ”We promise to be a good company” som löfte, är Oatly ett levande bevis på att hållbarhetsfokus är lönsamt för affärerna. Tillväxttakten är enorm, i produktions- och utvecklingsanläggningen i Landskrona investeras det en halv miljard för att dubbla
kapaciteten. Oatly finns på ett 20-tal marknader i Europa, Nordamerika och Asien.

Tailor Store

Ett modernt skrädderi som säljer måttsydda skjortor, kostymer och andra plagg på nätet. De verkar i en bransch där nytänkande krävs för att överleva.

Hållbarhet och etik är hörnstenar samtidigt som kundens önskemål alltid är i fokus.