Maria Rooth

Med 265 ishockeylandskamper bakom sig, driver Maria idag en sommarhockeyskola, håller föredrag, anordnar minihockeycamps över hela Norden och säljer tjej och damhockeykläder till hela världen.

Med sin träffsäkra föreläsning om sin resa med fokus på individens utveckling i ett lag, sprider hon kunskap om hur man når individuella mål samtidigt som man lyckas som organisation.

Albin Ganović

Passionen för cirkus har genomsyrat hela Albins liv. Endast 24 år gammal och han har redan erfarenheter som skådespelare, clown, cirkusdirektör, kostymör, scenograf och producent. Han är grundare av Cabaret Candy Club och Helsingborg Vintercirkus.

Albin lever för att skapa mötesplatser för att människor ska kunna njuta, ha kul och få känslan av att allt går bara man vill. En devis som Albin lever efter till 100%.

Smith & Thell

Består av artisterna och låtskrivarna Maria Jane Smith och Victor Thell från Helsingborg. När debutalbumet Soulprints släpptes 2017 hade duon verkat länge i kulisserna som låtskrivare och producenter bakom artister som Oscar Zia, Don Diablo, Isac Elliot, Danny Saucedo och Darin.

Efter några spridda singlar i eget namn hade de även hunnit landa skivkontrakt i USA, vinna Bästa Artist på prestigefulla Denniz Pop Awards, och utsetts till New International Artist Of The Year på Los Angeles Music Awards. I sommar har Smith&Thell turnerat med Darin och släppt den egna låten Forgive me friend.

Jesper Liljegren

En genuin restaurangprofil och kock som älskar att utveckla och utvecklas tillsammans med andra. Ägare till flera restauranger och som genom hårt arbete och närvaro lyckats skapa sig en plattform som Restaurangkungen i Helsingborg.

Jesper är engagerad i samhällsutvecklingen och gillar att dela med sig av ägande och släpper gärna in nya begåvningar som vill växa i branschen.