Drömljus

Under 10 dagar i februari lystes Helsingborg upp av spektakulära ljus-och ljudinstallationer. Ett evenemang som gav staden både liv och färg under den mörka tiden av året. Här samlades några av de allra främsta internationella såväl som nationella ljuskonstnärerna, som med avancerad teknik skapade drömlika och inbjudande platser runtom i staden. En installation som förmedlade trygghet, hållbarhet och nytänkande för stadens alla invånare såväl som besökare.

Ängelholm Outdoor

En innebandyfestival för alla! 530 lag, drygt 6000 spelare och över 25000 i publiken blev rekord. Festivalen skapar en omsättning i närområdet om ca 15-20 miljoner hos restauranger, hotell och handel och är idag Nordvästra Skånes näst största event efter Båstadtennisen. En glädje för spelare såväl som publik

Landskrona Fotofestival

Kärleken till fotografiet, engagemanget och satsningen under 10 dagar i september, förvandlade Landskrona till en myllrande fotometropol. En mötesplats för såväl etablerade fotografer från hela världen som nya och okända, skapade en fantastisk plattform för alla. Från det mest sofistikerade konstfotot och mest omtalade dokumentärfotografiet till nya vinklar och inriktningar. En riktig folkfest!

Väla Fashion Show

I sin strävan av att ge något tillbaka och få dela upplevelser med sina besökare skapades en färgstark, underhållande, positiv och smakfull modeshow. Med ett intressant och publikvänligt sätt bjöd Väla på en gigantisk show med framträdande av några av Sveriges bästa artister och dansare som på ett coolt och underhållande sätt visade kläder från Väla. Ett evenemang som drog 8500 besökare.