Nomineringskommittén för Årets Personlighet 2019 – MiH Guld

Ann-Sofie Malmgren
Marknadsansvarig, Oates.se / Maryhill AB

Att få vara med och ta fram nominerade till Årets Personlighet 2019 har varit ett kul men hårt arbete. Vilken bredd och variation vi har hos människor i vår region som med just sin personlighet är med och bidrar till det bättre på något sätt samtidigt som man sätter Helsingborgsregionen på kartan. Här finns gott om förebilder. Inte konstigt att vi är en så dynamisk och inspirerande plats att bo, leva och driva företag i.

Sanja Streuli / Better Change
Kommunikationsexpert, coach, föreläsare, sångerska

Jag tackade ja till att ingå i nomineringskommittén för Årets Personlighet/Samhällsbyggare för att det är just detta jag tror så innerligt på: Vi behöver starka personligheter som har kraft, mod och vilja att göra det de kan för att skapa skillnad i samhället. Det är på individnivå vi bygger den värld vi vill leva i, det behöver vi alla påminna oss om ibland.

Carina Gerre
Näringslivskoordinator, ProCivitas privata gymnasium

Det finns så många fantastiska människor i vår region som verkligen förtjänar att lyftas fram. Det har varit inspirerande och givande att få vara delaktig i urvalsprocessen.

Magnus Adenskog
Samverkansansvarig, Lunds universitet/Campus Helsingborg

Att få vara med och nominera Årets personlighet i Helsingborgsregionen tillsammans med den här gruppen har verkligen varit en givande process då vi alla kommer från olika branscher och har olika infallsvinklar. Det blir också snabbt tydligt att vi i regionen har spetsar inom alla områden från sport till entreprenörskap, till kultur och idéburen sektor, vilket återspeglas i våra fyra kandidater.