Annelie Andréason

Vi säger hej till Annelie Andréason

Vem är du?
Jag är uppvuxen i Skåne, mest på Bjärehalvön som jag flyttade tillbaka till med familjen för mer än 20 år sedan, och jag bor nu i Helsingborg sedan 2004. Det var definitivt havet och stranden mitt i staden och stadens arbete med att skapa delaktighet i kommuninnevånarnas närområden som fick mig att
ta beslutet att flytta hit.
Jag är en stolt mamma till två vuxna barn som vuxit upp med mig på heltid. Vi är en tight trio som vet värdet av att hitta kreativa lösningar, att samarbete skapar resultat och att kärleken är störst.

Varför gick du med i MiH styrelse?
Marknadsföreningen har betytt väldigt mycket för mig. Det var här jag under 2006 upptäckte att det bor en entreprenör i mig!
Jag upplevde en glädje och gemenskap som jag inte visste att jag längtat efter tidigare. Kände mig förstådd när jag luftade nya idéer och förslag till förbättringar och blev otroligt inspirerad av att skapa något eget.
Efter några års medlemspaus i Marknadsföreningen känner jag mig nu mer förberedd och laddad än någonsin att axla rollen som styrelseledamot. Jag tror att min starka drivkraft för att utveckla och förbättra kan komma väl till pass tillsammans med mitt stora intresse för människor, näringsliv och vår fantastiska region.
Som styrelseledamot arbetar jag nu för att Marknadsföreningen ska vara regionens mest inspirerande mötesplattform för utveckling, nytänkande och nätverkande där vi välkomnar olikhet, nytänkande och utveckling. En plattform där vi sam-skapar och äger innehållet tillsammans.

Vad jobbar du med?
I mer än 20 år har jag arbetat med att leda och inspirera utveckling av individer, grupper och organisationer, varav de sista 10 åren i eget företag. Jag arbetar hands-on med utveckling av mind set och metodik för att bättre ta tillvara ALLAS kreativitet och kompetens kring hur man bäst utvecklar verksamhet, arbetsmiljö och verkställer affärsstrategi. Samarbete, kommunikation och delaktighet är mina favoritområden att arbeta med eftersom det frigör en energi och resultat!

Delaktighet och Ansvar = Glädje & Resultat

Vill ni komma i kontakt med Annelie kan ni nå henne på:
Tel: 070-266 91 47 annelie@wizardatwork.se