Antonie Skansenhäll

Vi välkomnar Antonie som ny medlem,

Vem är du?
Inflyttad till skåne, mer specifikt till Landskrona för ca 7 år sedan. Började min skåneresa med att utbilda mig på Malmö Högskola inom medieteknik, vilket jag idag arbetar med på Thorn Creative Agency i Helsingborg. Är som person nyfiken, driven och glad (oftast i vart fall). Tycker om att ha koll på läget och att ha koll på vad som händer i mediebranschen rent trendmässigt, men även företagsmässigt. Gillar att hitta samband i olika trender och händelser och på det sättet försöka se nästa möjliga svängning. Privat har jag en fyra år gammal son. Jag älskar matlagning, musik och mode. Jag trivs nästan bäst i köket med någon go, svängig musik igång och näsan inne i kylskåpet för att sätta igång smaklökarna och inspirationen. Jag är en person som gillar att testa nya saker och experimenterar ofta med kläder och skapar min egen stil. Kreativ när det behövs men samtidigt strukturerad och fyrkantig, när det behövs.

Varför gick du med i MiH?
Jag gick med i MiH för att öka möjligheten att nätverka och träffa fler människor i vår region. Dels för att utbyta kunskaper och få inspiration från andra människor och företag men även för att eventuellt skapa affärer och öka möjligheterna till utveckling. Tror att man kan lära mycket av att höra hur andra tänker och gör.

Vad jobbar du med?
Arbetar på Thorn Creative Agency som projektledare och kundansvarig. Älskar reklambranschen och alla möjligheter att lära sig mer och utvecklas inom dels den egna branschen men framförallt mina kunders branscher. Att få lära sig allt från hur deras målgrupper fungerar och rör sig i köpprocess men även alla fantastiska produkter och lösningar som finns där ute, som man för det mesta inte känner till. Snabb bransch där vi som verkar alltid måste ligga i framkant. Det är väldigt roligt. Mina dagar skiftar och ena dagen är jag producent på en filminspelning nästa dag sitter jag i kundmöten och avstämningar, tredje dagen har jag annonser, broschyrer, analyser som ska iväg till mina kunder. Den ständiga förnämliga vardagen en projektledare har på byrå, det är något jag gillar och njuter av. Connecta gärna med mig på LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/antonie-skansenhall/