Årets Företag 2019

Vi säger hej till Nowaste Logistics – Årets Företag 2019

Hur känns det?

’’Både utmärkelsen och nomineringskommittéens ord är en konsekvens av det arbete alla vi 500 medarbetare gör varje dag. Det är tack vare varenda en i bolaget som vi blev tilldelade denna ärofyllda utmärkelse. Det är också ett kvitto på att oavsett om du avbrutit dina gymnasiestudier, inte kan språket så bra eller gått ut universitetet med toppbetyg så ska vi fortsätta ge möjligheter till samtliga. Alla är med och driver företaget framåt
Vi är otroligt stolta! Tack till alla som röstat och framför allt tack och stort grattis till er som jobbar på Nowaste. Denna utmärkelse går oavkortat till er’’

Riad Haddouche, Head of People and Culture på Nowaste Logistics.

Kommitténs nominering är:

Hur blir man Sveriges ledande logistikföretag? För Nowaste i Helsingborg är svaret självklart: satsa på medarbetarna och se till att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare.
Nowaste har en lång rad kunder som de servar med sina it- och automationslösningar. Bakom allt står kompetenta och motiverade medarbetare. Med ambitiösa sociala åtgärder för anställda med familjer, med återkommande initiativ för såväl Campusstudenter som för ungdomar från utsatta områden i staden, vill Nowaste både ta ett samhällsansvar och säkra utvecklingen för sin starkt expansiva verksamhet.

MiH kriterier för årets personlighet/inspiratör är:

MiH-Guld för årets företag/affärsidé delas ut för att uppmärksamma och synliggöra framgångsrika företag som genom sitt engagemang skapat samarbeten i vår gemensamma region. Vägledande kriterier är långsiktighet avseende lönsamhet, mångfald, miljö och etik. Prestationen skall också genomsyras av nytänkande och kreativitet. Dessutom ska personen eller företaget vara en god ambassadör och ha en stark anknytning till regionen.