Bengt Thorn

Vi välkomnar Bengt som ny styrelsemedlem,

Vem är du?
Jag är uppväxt i Kullabygden och bor i Höganäs med mina tre barn. Driver sedan många år tillbaka Thorn Creative Agency i Helsingborg.
Är också engagerad i Tectona Capital som är listat på Nordic Growth Market, NGM. Vi är verksamma i Panama med fokus på fastigheter och teakplantage, så det blir ofta att jag reser dit. På min fritid blir det mycket öl och fotboll. Driver Kullens Bryggeri i Höganäs tillsammans med tre vänner och sitter i Höganäs Bollklubbs styrelse.

Varför blev du stryrelseledamot i MiH
Jag är utåtriktad och social och älskar att lära känna nya människor. Att få höra deras historia och vägval i livet/karriären är inspirerande. Har alltid haft stort intresse för näringslivet i regionen och brinner för att se den utvecklas och växa. Men det gör vi bara tillsammans! Här ser jag MiH som en relevant och naturlig samlingspunkt. Jag tror mycket på det nya formatet med mer föreläsningar, nätverksluncher och AWs.

Vad jobbar du med och på vilket företag?
Min roll på byrån som VD och kreativ ledare är att få mina medarbetare att överträffa sig själva. Vara tillgänglig för kunderna, utveckla och hålla ihop våra projekt tillsammans med teamen. Har haft förmånen att vara byråpartner för ett stort antal företag och varumärken genom åren, främst i Helsingborgsregionen och Skåne. Som kreativ affärspartner kombinerar vi strategisk affärs- och varumärkesutveckling med design, kommunikation och film som fungerar sömlöst i alla medier.

Vill ni komma i kontakt med Bengt kan ni nå honom på:
Tel: 0708-172610 eller mail: bengt@thorncreativeagency.se