Ida Hurtig

Vi välkomnar Ida Hurtig som ny medlem

Vem är du?
Jag bor och är uppväxt utanför Ängelholm. Älskar havet och stranden, där jag helst av allt spenderar de flesta soltimmarna under sommarmånaderna. Bor tillsammans med min sambo och vår tvåårige son i en någorlunda nyinköpt villa som renoveras efter hand för att få det till ”vårt”. Som person är jag väldigt social och positiv, gillar att ha koll på läget, ordning och reda och att ha många bollar i luften. Umgås helst av allt med familj och vänner. Min terapi är att stå i köket och laga mat, testa nya recept, inspireras och utforska olika smaker.

Varför är du med i MiH?
Jag är med i MiH för att nätverka och knyta nya kontakter i närområdet samt att få inspireras och utvecklas av de fantastiska föreläsare som erbjuds.

Vad jobbar du med?
Jag arbetar som Regionchef på Pedagogpoolen. Pedagogpoolen är ett bemannings- och rekryteringsföretag riktat mot skola, med idag närmre 1700 anställda vikarier runt om i landet. I min roll som regionchef ingår bland annat personalansvar, rekrytering, fortbildning av vikarier, försäljning och mycket annat som händer i min region, Skåne. Det bästa med min tjänst är att arbetet är väldigt varierande, ingen dag är den andra lik. Ena dagen sitter jag och intervjuar och anställer nya vikarier, nästa dag är jag ute på vägarna för att besöka våra kunder runt om i regionen och den tredje dagen håller jag i utbildningar för att hålla våra vikarier uppdaterade i bland annat hjärt- och lungräddning eller varför inte en föreläsning i konflikthantering. I mitt arbete träffar jag även mycket människor vilket passar mig perfekt!

Bästa sättet att kontakta mig på är: ida.hurtig@pedagogpoolen.se