Jonathan Pramborn

Vem är jag?
Jag är helsingborgare i grunden men har tillbringat ett par år i vår huvudstad och i Dronningens By, Köpenhamn. Jag är före detta krögare med öl som främsta kunskap och intresse. Jag har drivit krogar i egen regi men även som anställd. De senaste åren har jag fokuserat på retail och e-handel, och är idag Sales & Mood Manager för hotellkedjan Room Republic, där helsingborgs- hotellen V Hotel & The Vault Hotel Ingår. När jag inte jobbar har jag ofta projekt igång med något som involverar snickeri, eller står jag vid spisen och provar något nytt och spännande.

Varför gick du med i styrelsen?
Vi lever i en väldigt spännande region med både stora och små företag med hög internationell klass. Att få ta del av kunskap om näringslivet här ser jag verkligen fram emot och att få träffa och arbeta med nya människor är det roligaste jag vet.

Vad jobbar jag med?
Min spännande titel som “Sales & Mood Manager” innebär precis som det låter – försäljning till företag som söker spännande hotellupplevelser och vackra lokaler för konferens och möten. “Mood” är den lite roligare delen vilket i korta drag innebär att hålla personalen på topp så att de kan leverera en riktigt högklassig upplevelse för våra vänner. Nej, vi har inte gäster som bor hos oss utan vänner. Jag jobbar ständigt med att ha örat mot marken för att veta vad som efterfrågas och ibland hoppar jag in och gör mindre gästspel i allt från kök till bar.