Linda Björck

Vi säger hej till Linda Björck

Vem är du?
Jag bor i Helsingborg med min sambo och vår dvärgpinscher och trivs väldigt bra här. Sedan 1996 har jag drivit eget företag och för 6 år sedan sadlade jag om och bytte bransch.
I den vevan utbildade jag mig till Social media manager på Berghs communication school i Stockholm.
Försäljning och marknadsföring har jag arbetat med hela mitt liv och började som många andra med att sälja jultidningar och Kvällsposten.

Eftersom jag gillar när det går fort passar sociala medier och digital marknadsföring mig utmärkt, om det är något som ändras ständigt så är det sociala medier.
Det här har jag verkligen nördat in mig i.

Jag gillar att resa och Italien är mitt favoritresmål, där jag tillbringar flera veckor varje år.
I den snabba digitala världen jag lever i är naturen den bästa återhämtningen. Då åker jag gärna upp på Söderåsen för en långpromenad och fika i skogen.

Varför är du med i MiH?
Jag har tidigare varit medlem i MiH men tog en paus för några år sedan. Nu när jag såg att det var ett lite annorlunda upplägg passade jag på att bli medlem igen. Det ska bli spännande att se vad det ger men jag tänker främst på inspiration och nätverk.

Vad jobbar du med?
I mitt nuvarande företag, SmartBizz arbetar jag främst med två saker, utbildningar och föreläsningar i LinkedIn och digital marknadsföring samt strategiska konsultuppdrag.
Årligen har jag ett 50-tal uppdrag som talare & föreläsare, främst inom LinkedIn som är mitt expertisområde.

För drygt 3 år sedan blev jag kontaktad av LinkedIn och ingår i en expertgrupp hos LinkedIn, en form av advisory board.
Vi som ingår i gruppen får information om kommande produkter eller uppdateringar samt att vi kan ge feedback till LinkedIn.

Min blogg har två år i rad blivit utsedd till en av Sveriges bästa B2B-bloggar, där hittar du mycket kunskap som du direkt kan få nytta av.

Välkommen att följa mig på LinkedIn och har du några frågor så når du mig på linda@smartbizz.se eller 0704-711550