Maria Rödlund

Vi välkomnar Maria som ny styrelsemedlem,

Vem är du?

Jag heter Maria Rödlund och är 38 år.
Är en otroligt prestigelös, glad, flexibel tjej som har sina rötter ifrån Medelpad och kommunen Timrå där jag spenderat hela min uppväxt.
Bor idag tillsammans med min familj Joakim och mina tvillingar Carl & Cornelia i Viken utanför Höganäs.

Dagarna spenderas på tryckeriet Tryckservice i Ängelholm AB där jag har en roll som Försäljningschef. En drös med arbetsuppgifter men en primär uppgift är att ansvara för vår försäljning men också finna kunder som kan komplettera den kundportfölj vi idag har.
Min bakgrund är allt ifrån butiksförsäljning, sålt annonser i telefonkatalogen Din del men också arbetat med försäljning på Egmont Kärnan där jag hade möjligheter att arbeta med varumärken som Kalle Anka, Min Häst, Agent X9 och Bamse m fl.

Varför blev du stryrelseledamot i MiH

Jag kom i kontakt med MIH för snart ett år sedan. Mitt första event var på frukostklubben och jag insåg ganska snabbt att detta var ett forum jag kommer fastna för.
Inspirerande föreläsningar som man kan applicera både inom mitt yrkesliv men också privat. Ett nätverk som är nytt där jag både kan dra nytta av men också att mitt nätverk kan komma till användning att dela med sig utav.
Den förändringen som just MIH är mitt inne i är ngt som passar min vardag och jag tror definitivt mina erfarenheter samt mitt nätverk kan bidra om det så är partners eller ideér hur vi ska utveckla vår region i föreningen.

Ser fram emot den spännande framtid vi har framför oss 😊