Nomineringskommittén för Årets Händelse 2019

Vi säger hej till Nomineringskommittén för Årets Händelse

Helena Wennerström
Klubbchef, Ängelholms FF

NV Skåne är en fantastisk region att både bo och verka i. Att få äran att vara delaktig i valet av årets tillställning gör mig både glad som stolt. Däremot har det varit en tuff uppgift då hela regionen varje år producerar otroligt många fantastiskt bra arrangemang. För att lyckas vet jag av erfarenhet att det krävs en insats som är något utöver det vanliga. Alla fyra kandidaterna som är nominerade har överträffat sig själva och levererat ett arrangemang utöver förväntan.

Thorsten Karlén
Destinationsutvecklare och evenemangsansvarig
Landskrona stad

Landskrona är en stad med såväl årligen återkommande som nya, innovativa evenemang inom bland annat kultur, foto, idrott, musik och trädgård.
Att genomföra framgångsrika evenemang till både invånare och besökare är bra för att förstärka och skapa långsiktiga relationer. Gör vi evenemang på ett hållbart och attraktivt sätt kommer våra besökare förhoppningsvis tillbaka till oss i andra sammanhang och syften som exempelvis företagande, etablering och bosättning. Detta ger Landskrona fortsatta möjligheter att växa och utvecklas.

Åsa Erlandsson
HD/Sydsvenskan,
projektledare

Nordvästra Skåne är en blomstrande region med happenings hela året runt! Det går väl knappt en helg utan att det händer nåt spännande och kittlande som man kan ta del av? Alla dessa aktiviteter tror jag verkar som en slags vitamininjektion i folks vardag och gör att regionen lever. Självklart vill jag tillsammans med Marknadsföreningen bidra till att lyfta dessa arrangemang och inte minst personerna bakom. Jag vet av egen erfarenhet hur oerhört tidskrävande och intensivt arbetet bakom är – det vill jag vara med och uppmärksamma i och med detta priset!

Bengt Thorn
Koordinator för Kommittén, styrelseledamot i MiH
VD / Creative Director, Thorn Creative Agency

Hedrande att få vara delaktig i urvalet av årets tillställning/hädelse i en region som varje år har så jäkla många fantastiska events och arrangemang. Det har inte varit någon lätt uppgift att bara välja ut fyra stycken. Mest påfallande när vi har gått igenom allt som har hänt under året är att det är så många som håller den absolut högsta nationella kvalitén. Initiativen och kreativiteten ökar för varje år, och vi ser hur arrangemangen även lyckas attrahera långväga publik. Såklart är detta priset ett fint erkännande för alla de eldsjälar som är nominerade. Men vi är alla vinnare som bor i denna sprudlande och kreativa region. Att få bo och arbeta i Helsingborgsregionen är ett stort privilegium!