Sanja Streuli

Vi säger HEJ till Sanja Streuli

Vem är du?
Jag är en kvinna som lärt mig att bejaka alla mina sidor, som vägrar låta mig knöas ner i en för trång box och som därför numera jobbar i eget företag. Som företagare får jag ju göra allt som ligger mig varmt om hjärtat!
Jag bor i Helsingborg, är gift med Bengt och har två söner på 12 och 14 år. Jag är civilekonom, har 40 års erfarenhet från scenen, 20 år från mediabranschen och är nu inne på mitt tredje år som egenföretagare. Livet är ofantligt spännande och att omfamna möjligheter som kommer i min väg har blivit närmast en livsstil. Fler borde säga JA oftare!

Varför är du med i MiH?
Därför att MiH alltid inneburit ny kunskap och nya kontakter för mig, oavsett om jag varit anställd eller egenföretagare. Det var genom min förra arbetsgivare HD som jag först kom i kontakt med MiH och det har alltid varit värdefullt. Jag har också märkt att ju mer medvetenhet, energi och avsikt jag lägger i nätverket, desto mer får jag ut av det.

Vad jobbar du med?
Jag jobbar med människor.
Jag bygger broar så att människor lättare ska nå varandra, sina mål och sina drömmar.
Konkret innebär det att jag föreläser, håller workshops och leder processer inom kommunikation, förändring och ledarskap. Med avstamp i teater- och filmvärlden visar jag hur vi kan tänka och göra för att bli tydligare för såväl oss själva som vår omgivning. Så att vi når våra mål. Jag kallar konceptet ”Tag plats. Äg din scen.” och vänder mig till alla organisationer som på något vis vill ha en förändring.

Dessutom är jag sångerska, moderator och borgerlig begravningsofficiant.

Kontaktuppgifter:
Jag finns på Facebook, Linkedin och Instagram under såväl eget namn som Sanja Streuli Singer och Betterchange by Sanja
Mobil: 070-744 77 44
Hemsidor: sanjastreuli.se och betterchange.se