Sofia Magnusson

Vi säger hej till Sofia

Vem är du?
Jag bor i Ängelholm med min sambo och hund. Vi flyttade till Sverige tillsammans i juli 2017 från USA där jag bott i ca 20 år. Min sambo är amerikan så det blir mycket svengelska ibland för mig : ). I USA jobbade jag som personlig tränare i ca 8 år och innan dess inom reklam och design, därför tyckte jag det äntligen var dags att slå ihop mina erfarenheter och öppna en egen tränings studio i Helsingborg som jag nu har drivit i ca 1.5 år. När jag inte jobbar eller tränar, vandrar jag gärna i skogen eller cyklar mountainbike, och letar ständigt nya leder för båda. Att semestra hemma är det bästa jag vet för här finns så många gömda pärlor, och inte minst skönt att slippa resestressen.

Varför gick du med i MiH?
Jag vill utöka mitt nätverk, knyta kontakter och utbyta erfarenheter och få inspiration. Träffa människor helt enkelt. Som egen företagare kan det bli ensamt ibland och jag har äntligen bestämt att ta mig tid att söka mig till ett nätverk.

Vad jobbar du med?
Jag är certifierad personlig tränare med specialisering inom Muscle Activation Techniques, Resistance Training och Isophit isomterisk träning, alla träningsmetoder som jag lärt mig i USA och Kanada. Min träning är unik i att jag använder mig till stor del av isometrisk träning som vetenskapligt bevisat är den mest effektiva träningsformen för att öka i styrka, stabilitet och flexibilitet och som även kommer med en rad andra positiva hälsoaspekter. Mitt fokus är helt enkelt att öka din styrka genom att lösa problem i kroppen som stelhet och smärta med korrigeringar av obalanser i muskel- och nervsystemet. Just nu är jag själv i min studio men kommer att utöka med fler tränare och tjänster i höst. Stay tuned.

Besök gärna hemsidan: https://www.fokusstyrka.com/
Eller kontakta mig på: 070-3367980