Victoria Eriksson

Vi välkomnar Victoria i styrelsen!

Vem är du?
Mitt namn är Victoria Eriksson, är 25 år gammal och kommer från Trollhättan. Är uppvuxen på en hästgård och har under hela min uppväxt spenderat i princip all min fritid i stallet. Jag är en glad och aktiv tjej som också älskar att resa och utforska världen. Innan jag började studera har jag under flera år arbetat som reseledare i Grekland, Spanien och Thailand.

Varför är du med i MiH?
Är med i MIH student då jag tycker det är viktigt att skapa och bygga upp ett starkt band mellan studenter och näringslivet redan innan examen. Som medlem i MiH student får man ta del av massa spännande föreläsningar och andra event för att utveckla sig själv, knyta kontakter och förbereda sig inför arbetslivet, vilket är en väldigt bra möjlighet!

Vad jobbar du med?
Jag är nu klar med mitt första år på Campus Helsingborg, Lunds universitet där jag läser programmet Service Management med inriktning hälsa. I sommar kommer jag arbeta på ett träningscenter i Trollhättan. Då jag har svårt att hålla mig borta från resandet kommer jag också spendera några veckor i Spanien, för att ladda upp inför en spännande höst med MIH där jag förhoppningsvis kommer möta just dig!