Viktor Pansell

Vi säger hej till Viktor Pansell

Vem är du?
Jag är uppväxt i Stockholm men har bott i nordvästra Skåne i över 20 år. Jag och min fru bor med våra två barn i Laröd där vi verkligen stortrivs med närheten till både hav och natur.

Varför blev du ordförande i MiH?
Jag har ett genuint intresse för affärer och människor och ser ett stort värde i att faktiskt aktivt kunna bidra till vår regions utveckling. MiH har under många år varit en viktig aktör för att främja samtal, möten och utveckling inom regionen. Det ska vi fortsätta att vara, min vision är att vi ska bli världsmästare i just att främja samtal, möten och utveckling! Att få vara med och utveckla föreningen känns så klart ansvarsfullt men framför allt väldigt inspirerande. Jag hoppas att jag i rollen som ordförande kommer att vara med och hjälpa till utveckla teamet så att var och en av oss i styrelsen kan bidra med vår fulla potential.

Vad jobbar du med?
Jag har mitt eget företag Wise Man Mentoring AB där jag arbetar som mentor och ledarskapskonsult. Enkelt beskrivet kan man säga att jag hjälper duktiga och engagerade chefer och chefsgrupper att utvecklas och få ut sin fulla potential. När jag arbetar med mina kunder har jag alltid ett fokus på att det vi lägger ner tid och energi på ska hjälpa till och utveckla och driva affären framåt, därför har jag ett koncept som jag kallar Affärsdrivande Ledarskap™.
Jag sitter även i styrelsen för transport och logistikkoncernen AkkaFRAKT. Här är min insats mer på en strategisk nivå, något som både berikar och stimulerar mig.

Vill ni komma i kontakt med Viktor kan ni nå honom på:
Tel: 070-6757370 eller mail: viktor@wisemanmentoring.se