Ordförande informerar

 

Som jag förmodar framkommit under olika samtal, information på hemsidan och inte minst på vår AW på Edument, håller vi på att steg för steg effektivisera MiH.

Vi fokuserar på och strävar efter att tillvarata våra resurser på bästa möjliga sätt. Vi ifrågasätter alla delar och försöker finna nya vägar och ta bort onödiga inslag.

Vi  fortskrider nu processen för effektivisering, inriktning och relevans och beslutet har fattats att inte längre ha en anställd.

Denna förändring är med verkan redan från måndagen den 26 november, då vi inte längre kommer att ha full bemanning på kontoret.

Vår administration kommer istället att fördelas ut på dels partners men också inom styrelsen.Vi kommer också att noggrant gå igenom all administration och se till att rensa ut och effektivisera varje del.

När det gäller ekonomi (fakturering, bokföring och ekonomisk administration) går vår partner Edument in och säkerställer att rutinerna fungerar och effektiviseras.

Det kommer att bli olika kontaktpersoner för olika delar. i nuläget gäller följande:

– Vår info@mih.m.se finns kvar och dit är ni välkomna med det ni har på hjärtat.

– Telefonnummer tar vi bort och vi hänvisar till mail, alternativt någon i styrelsen vars kontaktuppgifter finns på hemsidan.

– Fakturering- och ekonomi- frågor återkommer vi om med kontaktuppgifter. Använd info adressen tills vidare.

– Event och utveckling av MiH är Kristian, Nina och  Sara L.

– Kontoret kommer att finnas kvar med bemanning några timmar, några dagar i veckan. Mer information kommer.

En förändring som tyvärr innebär att vi måste varsla Eva Hansson som under drygt 2 år axlat en krävande roll i en förening under stor utveckling. Eva har jobbat hårt och intensivt med att få rätt på olika saker som kommit in. Inte minst hemsidan har tagit stor del av arbetstiden. Evas förmåga att på ett professionellt och effektivt sätt knyta ihop våra event, kommer att bli djupt saknad. Vi vill också passa på att önska Eva all lycka till med nya utmaningar och tacka för den tid och det hon bidragit med för MiH.

Givetvis tar vi tacksamt emot all input från medlemmar och potentiella medlemmar. Hör gärna av er och boka möte. Vi bjuder på fika och ni på innehåll.

Ha en härlig helg, och så ses vi fredagen den 30 november då John Eriksson inspirerar oss med hur det kan vara bra att ha brist på pengar.

Kristian