MiH Lunch med

Anders Fox: Magiskt sälj

 • 2020-11-11 11:30:00 2020-11-11 13:00:00 Europe/Stockholm Anders Fox: Magiskt sälj Dela en magisk upplevelse med era kunder varje gång ni träffar dem! Välkommen till en spännande föreläsning om hur du … <a href="https://mih.m.se/program/anders-fox-lunch/">Fortsätta</a> Clarion Grand Hotel info@mih.m.se

Dela en magisk upplevelse med era kunder varje gång ni träffar dem!

Välkommen till en spännande föreläsning om hur du kan ta din hantering av kunder till nya nivåer. Anders Fox resa som underhållare är lång och brokig; att i grundskolan vara mobbad för att ha dyselexi och hittade scenen som ett sätt att uttrycka sig till att ha jobbat som artist på 5-stjärniga hotell i Turkiet, Gran Canaria och Egypten. Efter mycket slit är han en av Sveriges mest prisade close-up underhållare.

Med 30 års erfarenhet har Anders förstått att hanteringen av sin publik är lika viktigt som underhållningen. Han vet hur man lockar publiken till skratt och förundran, får dem att lyssna och bli förförda av det budskapet som antingen kunden eller han själv vill säga i slutändan.

Anders föreläsning inriktar sig på hur vi hanterar våra kunder på bästa sätt så de köper mer och bestämmer sig att detta är ett ställe jag vill komma tillbaka till. Han tar upp frågor som t.ex. hur kan jag höja kundens upplevelse? Har kunden alltid rätt? Hur ser jag på mitt jobb?

 

Vi följer Folkhälsomyndighetens beslut om sammankomster. På MiH är vi max 20 personer

Stängd för anmälan

No Show-avgift för medlemmar och gäster

Avboka ditt deltagande senast 24 timmar innan evenemangets start! Vid utebliven närvaro faktureras du en no show-avgift på 295 kr. Syftet med avgiften är framför allt för att vi ska kunna avboka kostnader och för att kunna ge din plats till en annan deltagare.

Du har alltid möjlighet att skicka en kollega ditt ställe, meddela bara namn till info@mih.m.se innan evenemangets start!

Filmning och fotografering under våra events

Vi kommer att fotografera och filma under våra kommande events för publicering i våra olika marknadsföringskanaler. Våra medlemmars integritet är viktigt för oss och om du som deltagare inte är bekväm med att fotograferas eller synas i våra kanaler är vi glada om du meddelar en av våra representanter på plats, eller mailar oss på info@mih.m.se.

 • Datum:
  11 nov 2020
 • Läge:
  Clarion Grand Hotel
 • Pris:
  Kostnadsfritt för medlem i MiH. Ej medlem, 295:-
 • Program:

  11.30-11.45 Mingel
  11.45-12.15 Lunch
  12.15-13.00 Föreläsning inkl. frågor.

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Fyll i alla fälten som krävs