Frukostmöte med

Anna Zetterberg

Stressa Hjärna!

 • 2019-09-27 06:45:00 2019-09-27 08:30:00 Europe/Stockholm Anna Zetterberg Gör stressen till en positiv kraft!   Vår stress är energi som vi kan vända i positiv riktning. Genom förståelse … <a href="https://mih.m.se/program/anna-zetterberg/">Fortsätta</a> Dunkers Kulturhus, Helsingborg info@mih.m.se

Gör stressen till en positiv kraft!

 

Vår stress är energi som vi kan vända i positiv riktning. Genom förståelse för vad stress egentligen är och hur vi människor fungerar, får du kunskap om hur du kan kontrollera och kanalisera din jobbrelaterade stress så att den ger istället för att ta kraft. 

Denna morgon gästas vi av Anna Zetterberg som dessutom just denna dag har release för sin nya bok ”Stressa hjärna – gör stressen till en positiv kraft”.

I stället för att försöka bli av med och tona ner stress vill på våra arbetsplatser vill Anna hjälpa oss att ta vara på stressen som en tillgång.

Annas senaste bok handlar om att utifrån en förståelse för vad stress egentligen är och hur vi människor fungerar. Du får kunskap och konkreta tips för att öka såväl din prestationsförmåga som din livskvalitet. Den hjälper dig att steg för steg prestera mer på jobbet och få ut mer av livet, men kan också användas som ett verktyg i det viktiga arbetet att skapa en bättre arbetsmiljö för alla.

Denna morgon kommer Anna ge oss en övergripande förståelse om förutsättningarna för att vi ska lyckas kontrollera och kanalisera vår jobbrelaterade stress så att den ger i stället för att ta kraft.

Anna Zetterberg är prestations- och motivationskonsult med 20 års erfarenhet. Hon arbetar med konsultation för ledningsgrupper och ger workshops, föreläsningar och coachning på grupp- och individnivå. Hennes första bok "Mer än hjärna! Jobba smart och må bra" kom 2015 och släpptes 2018 i en uppdaterad pocketupplaga. 2019 släpps den andra boken ”Stressa hjärna – gör stressen till en positiv kraft”.

Läs om Anna på www.motive.se

 • Datum:
  27 sep 2019
 • Läge:
  Dunkers Kulturhus, Helsingborg
 • Pris:
  Kostnadsfritt för Premiummedlem i MiH. Medlem utan Premium, 120:-. Ej medlem, 275:-
 • Program:

  06:45 Mingelfrukost
  07.30 Föreläsning
  -Hemlig gäst
  -Utlottning av priser
  08.30 Slut inne i salen

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Fyll i alla fälten som krävs