Andreas Ekström

Att hitta – digitalt och mänskligt

 • 2018-10-26 06:45:00 2018-10-26 08:30:00 Europe/Stockholm Att hitta – digitalt och mänskligt Andreas Ekström är en mycket uppskattad föreläsare med pedagogisk tydlighet och utmanande frågor som kan få publiken att omvärdera sitt nätbeteende. Marknadsföreningen, Dunkers Kulturhus info@mih.m.se

I samarbete med vår partner Helsingborgs Dagblad har vi nöjet att bjuda in till en lärorik Frukostklubb med en duktig föreläsare på Dunkers Kulturhus.

Andreas Ekström är kulturjournalist på Sydsvenskan i Malmö-Lund. Hans nya kritikerrosade bok heter ”Att hitta”. Den är en egensinnig samling texter om vår digitala tid – som samtidigt blir till ett personligt strövtåg bland kartor, konstnärer och kirurger. Andreas Ekström bär dessutom på en svår sjukdom, och beskriver i ”Att hitta” hur hans liv ska räddas genom just detta: att man hittar precis rätt.

Hur hänger då detta ihop med frågor om nätneutralitet och sökmotorers makt? Den som lyssnar eller läser förstår det. Att hitta fram är en ursträvan, en riktning för människan genom hela hennes historia, i ambitionen att lägga erfarenhet till erfarenhet och kunskap till kunskap.

Andreas Ekström har gjort många hundra föreläsningar, författarbesök och seminarier kring den digitala revolutionen och är mycket uppskattad för sitt sätt att med pedagogisk tydlighet och utmanande frågor få publiken att omvärdera sitt nätbeteende. Andreas Ekström har arbetat i ett tjugotal länder och nått en internationell publik genom TED.com, där en av hans föreläsningar visats över en miljon gånger

 • Datum:
  26 okt 2018
 • Läge:
  Marknadsföreningen, Dunkers Kulturhus
 • Pris:
  Kostnadsfritt för medlem i MiH. Medlem utan Frukostklubb kort, 120:-. Ej medlem, 220:-
 • Program:

  06:45 Mingelfrukost
  07.30 Föreläsning med Andreas Ekström
  -Hemlig gäst
  - Underhållning etc
  08.30 Slut inne i salen
  HD/Tidningen Hallå bjuder på tårta i efterminglet

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Fyll i alla fälten som krävs