Leila Karchaoui

Öka lönsamheten och den humanitära hållbarheten!

 • 2018-11-19 11:45:00 2018-11-19 13:30:00 Europe/Stockholm Öka lönsamheten och den humanitära hållbarheten! Leila är föreläsare, affärsutvecklare, medgrundare av bygg-broar. Genom att vara nyfiken, ligga ett steg framför och tänka utanför boxen kan du öka lönsamheten och den humanitära hållbarheten. Jacob Hansens Hus, Norra Storgatan 21, Helsingborg info@mih.m.se
Starta veckan med energiboost!
-
En härlig vegetarisk lunch och inspirerande föreläsning ger en riktigt fin start på veckan då vi denna måndag bjudit in Leila Karchaoui från Bygg-broar.
-
Leila Karchaoui brinner för att öka lönsamheten på samma gång som den humanitära hållbarheten. Hon är specialiserad på att hjälpa företag och organisationer med att skapa nytta i alla led för att få mer arbetsglädje och högre lönsamhet. Behöver du konkreta tips på hur man som ledare kan ta sin roll ett steg längre och få mer tid, energi och nytta för hela verksamheten. Då är denna måndagslunch något för dig!
-

Leila är föreläsare, affärsutvecklare, medgrundare av bygg-broar och före detta redovisningschef på Kronans Apotek. Du som ledare har en viktig roll att spela i en snabbföränderlig och digitaliserad värld. Genom att vara nyfiken, ligga ett steg framför och tänka utanför boxen kan du öka lönsamheten och den humanitära hållbarheten. Leila visar hur man som ledare kan ställa krav på resten av organisationen för att öka produktiviteten och effektiviteten. Hur man gasar och bromsar utan att tappa farten i verksamheten.

-

Kort om Leila:
- Gift och är tre barns mamma (2 år, 7 år och 11 år)
- Medgrundare av Bygg broar, läs mer på www.byggbroar.se
- Var med när Kronans Apotek växte från 220 till över 300 apotek
- Var med och byggde upp byggmax från 20 till över 100 butiker när de blev börsnoterad
- Nominerad till framtidens kvinnliga ledare 2016
- Nominerad till årets HR-profil 2018
- Föreläser om hur vi ökar den humana hållbarheten och skapar hållbara resultat.
- Mer om Lailas arbetsresa www.karchaoui.se
-
En fin start på veckan!
 • Datum:
  19 nov 2018
 • Läge:
  Jacob Hansens Hus, Norra Storgatan 21, Helsingborg
 • Pris:
  För medlem i MiH, 80:-. Medlem utan Frukostklubb kort, 195:-. Ej medlem, 325:- Ingår lunch i detta priset!
 • Program:

  11:45 Mingellunch
  12:15 Föreläsning med Leila Karchaoui
  Tid för frågor och samtal
  13:30 Slut

  För ev. matrestriktioner meddelas vid bokning av eventet, alternativt maila Eva på kontoret på eva@mih.m.se senast fredagen den 16 nov.

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Fyll i alla fälten som krävs