Arsha Safarzadeh

AW med krypto och sanningsmaskinen

 • 2019-03-14 16:30:00 2019-03-14 19:00:00 Europe/Stockholm AW med krypto och sanningsmaskinen Denna eftermiddag gästas vi av Arsha Safarzadeh. Arsha driver det egna företaget kryptokonsult.se som specialiserat sig på information om kryptovalutor i allmänhet … <a href="https://mih.m.se/program/aw-med-krypto-och-sanningsmaskinen/">Fortsätta</a> Fat Cat, Kungsgatan 22, Helsingborg info@mih.m.se
Denna eftermiddag gästas vi av Arsha Safarzadeh. Arsha driver det egna företaget kryptokonsult.se som specialiserat sig på information om kryptovalutor i allmänhet och Bitcoin i synnerhet. Arsha kommer att guida oss i vad kryptovalutor är och hur de fungerar. Den underliggande teknologin bakom dessa kryptovalutor kallas för blockkedja som alltmer får en bredare betydelse på marknaden. Det handlar om transparens.
“Experternas åsikter om Bitcoin och kryptovalutorna varierar från "revolutionerande idé" till “pyramidschema". I min föreläsning försöker jag skapa en mer nyanserad helhetsbild där intentionen bakom Bitcoin och liknande kryptovalutors tillkomst blir tydligare.
Vi kommer att titta närmare på Bitcoin som en digital världsvaluta, men även på dess underliggande teknologi och dess användbarheter i framtiden som ett allmänt decentraliserat nätverk för värdeöverföring, bortom valutor.
Jag kallar Bitcoin för Sanningsmaskinen, men hur värdesätter man en sådan?”
En spännande AW där vi minglar, får ta del av intressanta tankar och kunskap och har trevligt!
 • Datum:
  14 mar 2019
 • Läge:
  Fat Cat, Kungsgatan 22, Helsingborg
 • Pris:
  Kostnadsfritt för medlem i MiH. Medlem utan Frukostklubb kort, 120:-. Ej medlem, 375:-
 • Program:

  16:30 Mingelmat
  17.15 Föreläsning
  - Frågestund
  - Workshop
  - Samtal
  19.00 Slut

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Fyll i alla fälten som krävs