Välkommen med dina idéer

AW med MiH 2.0

 • 2018-11-07 16:30:00 2018-11-07 19:00:00 Europe/Stockholm AW med MiH 2.0 Var med och utveckla MiH 2.0 Edument, Kullagatan 21, Helsingborg info@mih.m.se

Denna onsdag slår Edument upp portarna till sina nya fina lokaler och låter oss bjuda in till samtal om MiH och hur vi tillsammans kan skapa relevant innehåll och plattform för framtiden. Dessutom bjuder Edument på nygrillade hamburgare "vanliga" såväl som vegetariska och goda drycker kommer med.

Delar av styrelsen kommer att finnas på plats och delge visioner och mål som både har påbörjats men också om framtida tankar. MiH står inför en ny tid och vi försöker kontinuerligt utvecklas och förbättras för att ta ett större näringslivs ansvar.

Delar av valberedningen kommer att finnas på plats och delge information om pågående arbete för att säkerställa att vi har rätt resurser för att föra visionen i rullning.

Vi vill öppna upp för en dialog och välkomnar dina idéer och tankar och du kan ställa frågor och samtala. Vi hälsar partners, medlemmar och alla ni som funderar på att bli medlemmar och/eller partners varmt välkomna

Ta tillfället i akt och bidra till regionens starkaste plattform för att skapa dynamik, samhörighet och nytänkande!

Vi ser fram emot att träffa dig och tillsammans skapa det oförutsebara!

 

 

 • Datum:
  7 nov 2018
 • Läge:
  Edument, Kullagatan 21, Helsingborg
 • Pris:
  Kostnadsfritt
 • Program:

  16:30 Välkomna att mingla över ett glas dryck och välgrillad hamburgare
  17:00 ca Styrelsen informerar om visionen för MiH 2.0
  Valberedningen informerar.
  Möjlighet till frågor och samtal om hur vi tillsammans anpassar MiH till framtiden.
  19.00 Slut

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Fyll i alla fälten som krävs