I mänsklighetens tjänst

AW med relevans och högre syfte

 • 2019-05-02 16:30:00 2019-05-02 19:00:00 Europe/Stockholm AW med relevans och högre syfte Från vinstmaskin för de få, till aktör i mänsklighetens tjänst Hur behåller företag sin relevans i en komplex värld? Företag … <a href="https://mih.m.se/program/aw-med-relevans-och-hogre-syfte/">Fortsätta</a> Fat Cat, Kungsgatan 22, Helsingborg info@mih.m.se

Från vinstmaskin för de få, till aktör i mänsklighetens tjänst

Hur behåller företag sin relevans i en komplex värld?

Företag och organisationer möts ständigt av budskap om vikten av att bygga innovationsförmåga, behovet av digitalisering och agilitetens nödvändighet för överlevnad. Viktiga förflyttningar i sig - och samtidigt inte tillräckliga i en värld där spelreglerna för företag snabbt skrivs om. Den resa som, mer än något annat, säkrar ett företags givna plats i en framtid handlar om en sak: att identifiera och levandegöra företagets högre syfte.

I sitt samtal lyfter Petra Trobäck och Lina Fogelberg frågeställningar som varje företagsledare bör ställa sig;
- Varför finns vi som företag?
- Vilken roll spelar vi i de många människornas liv?
- På vilket sätt förtjänar vi som företag en plats i samhället?

Petra och Lina är grundare till Morphosis, en ambition att skriva om berättelsen om företagens roll och att hjälpa företag på resan mot relevans. Tillsammans med modiga ledare utforskar och utmanar de etablerade sanningar - ett uppvaknande som får ledare att tänka i nya banor och se möjligheter för sin verksamhet de inte tidigare sett. Avgörande förmågor på företagets resa mot relevans.

Utifrån sina långa erfarenhet av strategisk affärsutveckling och ledarskap, delar de med sig av fenomen och värdefulla insikter kring företags kamp för att behålla sin relevans. Vi kommer att få ta del av deras tankar om Relevansgapet; det hav av möjligheter som föds ur ett högre syfte, och hur du som ledare kan skapa förutsättningar för affärsmodeller och erbjudanden relevanta för mänskligheten. Idag och imorgon.

 • Datum:
  2 maj 2019
 • Läge:
  Fat Cat, Kungsgatan 22, Helsingborg
 • Pris:
  Kostnadsfritt för medlem i MiH. Medlem utan Frukostklubb kort, 120:-. Ej medlem, 275:-
 • Program:

  16:30 Mingel
  17:15 Föreläsning
  - workshop
  - samtal & dialog
  19:00 Slut

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Fyll i alla fälten som krävs