MiH Frukost med

Boris Lennerhov

Konsten att vidareutveckla ett etablerat koncept

 • 2021-11-26 06:45:00 2021-11-26 08:30:00 Europe/Stockholm Boris Lennerhov Boris Lennerhov, är entreprenören som gjort Gekås och Ullared känt långt utanför landets gränser som Skandinaviens största varuhus och besöksmål. … <a href="https://mih.m.se/program/boris-lennerhov/">Fortsätta</a> Clarion Hotel & Congress Sea U info@mih.m.se

Boris Lennerhov, är entreprenören som gjort Gekås och Ullared känt långt utanför landets gränser som Skandinaviens största varuhus och besöksmål. Hans ledarskap har inspirerat organisationen att öka omsättningen med flera hundra procent.

Boris ledarstil handlar om att hålla sig nära verkligheten och med en dos sunt förnuft och inte minst humor inspirera hela verksamheten till att behålla kundfokus. Besökare till Gekås har ofta kunnat träffa på honom i varuhuset och Boris har gärna tagit sig tid att vara ”nere på golvet” och prata med både anställda och kunder. Idag är Boris inte längre VD för varuhuset men sitter kvar som styrelseordförande för Gekås AB och vill gärna fungera som ett bollplank till sin efterträdare.

Vi ska denna fredagsmorgon få veta mer om entreprenörskapet som gjort Gekås till vad det är idag, ta del av Boris energi för företagande och hans uppfinningsrikedom när det kommer till nya projekt och även få en inblick i entreprenörskapet under Corona-pandemin.

 

 • Datum:
  26 nov 2021
 • Läge:
  Clarion Hotel & Congress Sea U
 • Pris:
  Kostnadsfritt för medlem i MiH. Ej medlem, 275:-
 • Program:

  06.45 Mingelfrukost
  07.30 Föreläsning
  - Hemlig gäst/Lokalproducerat
  - Underhållning
  08.30 Slut

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Fyll i alla fälten som krävs