BUSINESS BREAKFAST

i samarbete med Ängelholms Näringsliv AB och Radio Båstad.

 • 2019-05-10 07:15:00 2019-05-10 08:50:00 Europe/Stockholm BUSINESS BREAKFAST Kicka igång Företagardagarna 2019 med Business Breakfast i Lindab Arena. Frukostbuffé mellan 07.15-07.45 med påföljande inspirationstimme av våra gästtalare Torbjörn … <a href="https://mih.m.se/program/business-breakfast/">Fortsätta</a> Lindab Arena, Ängelholm Ängelholms Närinsliv AB info@mih.m.se

Kicka igång Företagardagarna 2019 med Business Breakfast i Lindab Arena. Frukostbuffé mellan 07.15-07.45 med påföljande inspirationstimme av våra gästtalare Torbjörn Svensson, Navid Modiri och Frida Boisen. Vi lottar ut trevliga priser och garanterar en inspirerade frukost.

Vi möter:

    Torbjörn Svensson

Utan syn och hörsel vem är jag då?
Torbjörn tar oss med på en resa i den dövblinda värld han lever i. Torbjörn är en medmänniska, en äventyrare och föreläsare. Han säger ”-Att föreläsa är för mig ett kall. Ett kall att få dela av mig om mitt liv och sprida kunskap, om hur min situation egentligen handlar om mer än bara dövblindhet. Hur det handlar om livet, med stort L, och dess snirkliga stigar med tillhörande hinder och raksträckor.” Till föreläsningen har Torbjörn hjälp av tolkar, som ger honom möjligheten att berätta sin gripande historia. Torbjörn Svensson föddes med en grav dubbelsidig hörselnedsättning samt diagnostiserades 2012 med ögonsjukdomen Retinitis Pigmentosa (RP).

 

    Frida Boisen

VP Digital chef och ansvarig utgivare för Bonnier Magazines & Brands -med varumärken som Damernas Värld, Mama, VeckoRevyn, Sköna hem, Allt om Mat, ToppHälsa, Hembakat, Styleby och Allt om Trädgård. Frida Boisen är också programledare i Lyxfällan och Trolljägarna i TV3.  Hon blev utsedd till Årets Branschpersonlighet på Stockholm Media Week, 2017. Hon blev utsedd till årets Digitala Ledare och är rankad som en av Sveriges topp tre digitala superprofiler och utsågs av Resumé till en av Sveriges 150 Superkommunikatörer. Frida är Sociala medier-expert i SVT och kolumnist i Expressen. Frida Boisen har skrivit boken ”Digital succé – så lyckas du med sociala medier” och skriver nu på uppföljaren ”Digital passion”.

 

    Navid Modiri

Föreläsare, författare och poddare och arbetar med samtalet som verktyg för att hjälpa oss att bli bättre på att prata med och lyssna på varandra. Navid är född 1983 i Iran, uppvuxen i Göteborg och numera bosatt i Malmö. Han har stått på scen sen han var 16,varit programledare i P3 och i Sveriges television med ”Filmkrönikan” och ”Diktatorn” samt gjort hundratals framträdanden som föreläsare och med sitt band ”Navid Modiri & Gudarna”. Navid älskar att ställa nyfikna frågor, sätta igång människors fantasi, få oss att tänka på förändring och framtid och använda vår kreativitet för att skapa en bättre värld. Hösten 2017 släppte han boken ”Hej Syster”. Med utgångspunkt i sitt eget liv berättar han om Sverige idag – om integration, flykt och utanförskap – men också om språkets makt att sammanföra människor.

Varmt välkomna!

I samarbete med:

   &.  

 • Datum:
  10 maj 2019
 • Läge:
  Lindab Arena, Ängelholm
 • Pris:
  Kostnadsfritt för medlem i MiH. För utställare på Företagardagarna och Medlem utan Frukostklubb kort, 120:-. Ej medlem, 275:-
 • Program:

  07.15 Frukosten startar
  07.45 Föreläsningarna börjar
  08.50 Business Breakfast slut
  09.00 Mässan öppnar

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Fyll i alla fälten som krävs