Frukostmöte med

Catarina Rolfsdotter-Jansson

 • 2020-05-29 06:45:00 2020-05-29 08:30:00 Europe/Stockholm Catarina Rolfsdotter-Jansson Hon får hållbarhet att hända!   Denna morgon blir det full fokus på hållbar framtid… … då vi gästas vi … <a href="https://mih.m.se/program/catarina-rolfsdotter-jansson/">Fortsätta</a> Hotell Mollberg, Stortoget 18 i Helsingborg info@mih.m.se

Hon får hållbarhet att hända!

 

Denna morgon blir det full fokus på hållbar framtid...

... då vi gästas vi av Catarina Rolfsdotter-Jansson, författare, föreläsare, programledare, moderator och yogainstruktör. Med fokus på hur man bäst tar hand om vår planet och sig själv är hon idag en självklar representant och drivkraft inom hållbar utveckling.

Med 25 år lång erfarenhet och aldrig sinande engagemang inom miljö och klimat är Catarina en flitigt anlitad föreläsare och moderator bland såväl kommuner och företag som regeringskansliet och EU-kommissionen.Som fd programledare för SVT och numera som programledare för ”We Don’t Have Time’s online ”Climate Action News” som ses i 55 länder har hon även en betydande roll inom media. Som språkrör för Föräldrarvrålet och medgrundare till den internationella organisationen ”Our Kids’s climate”, är hon en självklar ledare och frontperson för en hållbar framtid.

Catarina är högst aktuell också i Helsingborgsregionen som innehållsansvarig och moderator för konferensen A Sustainable Tomorrow. En konferens med fokus på de Globala målen 2030 med gästföreläsare såsom Fredrik Reinfeldt, Jakob Trollbäck, mfl. En konferens med fokus på en hållbar framtid, men också på att få saker att hända.

Catarina fick 2019 års Hederspris i Region Skåne för sitt 25 år långa engagemang för vår miljö.

Varmt välkomna till en morgon i hållbarhetens tecken.

 • Datum:
  29 maj 2020
 • Läge:
  Hotell Mollberg, Stortoget 18 i Helsingborg
 • Pris:
  Kostnadsfritt för Premiummedlem i MiH. Medlem 120:-. Ej medlem, 275:-
 • Program:

  06.45 Mingelfrukost
  07.30 Föreläsning
  .... med det oförutsebara
  08.30 Slut

Biljetter

71 tillgänglig
Frukost 29/5-20275

Fyll i alla fälten som krävs

Mina bokningar

Fyll i alla fälten som krävs