MiH Talks

Catarina Rolfsdotter-Jansson

 • 2020-05-29 06:45:00 2020-05-29 08:30:00 Europe/Stockholm Catarina Rolfsdotter-Jansson Hon får hållbarhet att hända!   En digital föreläsning med full fokus på hållbar framtid… … då vi gästas vi … <a href="https://mih.m.se/program/catarina-rolfsdotter-jansson/">Fortsätta</a> Digital info@mih.m.se

Hon får hållbarhet att hända!

 

En digital föreläsning med full fokus på hållbar framtid...

... då vi gästas vi av Catarina Rolfsdotter-Jansson, författare, föreläsare, programledare, moderator och yogainstruktör. Med fokus på hur man bäst tar hand om vår planet och sig själv är hon idag en självklar representant och drivkraft inom hållbar utveckling.

Med 25 år lång erfarenhet och aldrig sinande engagemang inom miljö och klimat är Catarina en flitigt anlitad föreläsare och moderator bland såväl kommuner och företag som regeringskansliet och EU-kommissionen.Som fd programledare för SVT och numera som programledare för ”We Don’t Have Time’s online ”Climate Action News” som ses i 55 länder har hon även en betydande roll inom media. Som språkrör för Föräldrarvrålet och medgrundare till den internationella organisationen ”Our Kids’s climate”, är hon en självklar ledare och frontperson för en hållbar framtid.

Catarina är högst aktuell också i Helsingborgsregionen som innehållsansvarig och moderator för Hållbarhets- och framtidskonferensen A Sustainable Tomorrow. En konferens på Dunkers kulturhus den 16 september med fokus på de Globala målen och klimatledarskap. Fredrik Reinfeldt, Jakob Trollbäck och Svante Axelsson är några av föreläsarna under denna konferens med fokus på en hållbar morgondag inkluderat Covid-19, USA val och klimatförändringar.

Catarina fick 2019 års Hederspris i Region Skåne för sitt 25 år långa engagemang för vår miljö.

Varmt välkomna till en morgon i hållbarhetens tecken.

Dagen innan föreläsningen skickar vi en länk till dig som anmält dig.

OBS OBS OBS - Enbart för medlemmar - OBS OBS OBS

 • Datum:
  29 maj 2020
 • Läge:
  Digital
 • Pris:
  Kostnadsfritt för Medlem - Icke medlem är välkommen genom att bli medlem
 • Program:

  En digital föreläsning

  Länk skickas ut till dig som anmält dig dagen innan.

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Fyll i alla fälten som krävs