Nu kör vi igång

Ledarskapsnätverk

 • 2019-02-07 15:00:00 2019-02-07 17:00:00 Europe/Stockholm Ledarskapsnätverk Känns det ibland svårt att vara ledare? ölkjlj Som ledare är du kanske ansvarig för driften, besluten, personalen, intäkterna, kostnaderna, … <a href="https://mih.m.se/program/chefsnatverk-2/">Fortsätta</a> Näringslivskontoret, Drottninggatan 7A, Helsingborg info@mih.m.se
ölkjlj
Som ledare är du kanske ansvarig för driften, besluten, personalen, intäkterna, kostnaderna, marginalerna, kunderna och värderingarna inför chefen eller ägaren. Kanske till allt som nämns ovan och kanske tom till  ytterligare andra områden?
ölkjlj
Ofta kan man känna sig ensam i vad som kan upplevas som unika och oväntade situationer och beslut. Känslan att man måste prova sig fram och ensam med riskbedömning kan vara skrämmande. Det är här Marknadsföreningen i Helsingborg kan vara, eller snarare bilda just det stöd som behövs och fylla upp ett tomrum.
ölkjlj
Vi bjuder därför in till att tillsammans fylla detta tomrum. Genom att dela med oss av varandras kompetens, coachning och erfarenhet, kan vi nyttja varandras kunskap & erfarenheter. Enkelt uttryckt - vi får och ger kostnadsfri konsultering till varandra.
ölkjlj
Kanske kan vi:
- Hitta föreläsare som finns i varandras nätverk och efteråt ägna tid att diskutera ämnet, som en variant på en bokklubb?
- Coacha varandra i utvecklingssamtal och få feedback tillbaka på vår insats?
- Presentera, diskutera och dela erfarenheter utifrån relevanta modeller för chefer så som JoHari fönster, feedbacktrappan eller förändringskurvan.
- Hänga ihop genom olika aktiviteter så som AW, konserter i regionen, vandringar på Kullaberg eller stämma träff på någon av marknadsföreningens många olika aktiviteter?
ölkjlj
Vi i styrelsen har massor med idéer och stort engagemang, men vi behöver dig för att förverkliga och anpassa allt detta.
Vill du vara med? Kom och forma hur vi ger oss ut på denna arena och ta chansen och påverka från början.
ölkjlj
Det känns dessutom extra roligt att vi inledningsvis kommer att ha med oss Petra Bondeson som kommer att hjälpa till att guida oss i vår struktur. Petra driver Aspekt ledarskap som utvecklar team och ledare och har mångårig erfarenhet av teamwork och ledarskap.
Har du några frågor, tips eller önskningar, maila oss på info@mih.m.se, så utvecklar vi tillsammans.
ölkjlj
Tillsammans möjliggör vi det oförutsebara!
 • Datum:
  7 feb 2019
 • Läge:
  Näringslivskontoret, Drottninggatan 7A, Helsingborg
 • Pris:
  Kostnadsfritt för medlem i MiH. Medlem utan Frukostklubb kort, 120:-. Ej medlem, 500:-
 • Program:

  15:00 Mingelfika
  15.30 Introduktion
  - Workshop
  - Presentation
  17.00 Slut

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Fyll i alla fälten som krävs