MiH Talks

Chris Pettersson

 • 2020-04-24 06:45:00 2020-04-24 08:30:00 Europe/Stockholm Chris Pettersson Konsumentkontakt 2.0 – Att få svart bälte i service!   Vad är egentligen bra service och hur ger man det? … <a href="https://mih.m.se/program/chris-pettersson/">Fortsätta</a> Omställt info@mih.m.se

Konsumentkontakt 2.0 – Att få svart bälte i service!

 

Vad är egentligen bra service och hur ger man det?
Hur motiverar man medarbetare och anställda till att ge bättre service?
Varför är det lika viktigt med bra service internt som externt?
Hur maximerar man sin servicenivå?

Dessa frågor och många andra svarar Chris på i denna föreläsning. Man får självklart veta vad som upplevs som riktigt bra service och hur man tar den kortaste vägen dit!
Ditt företags service kan aldrig upplevas från insidan, det måste ses från utsidan. Därför går man självklart också igenom hur man på ett optimalt sätt ser sin egna servicenivå och även får en kunskap om sin egen del i kugghjulet!"

Chris Pettersson är en av Sveriges i särklass bästa föreläsare sett till retorik och framförande och har gjort över 350 föreläsningar inom försäljningsutveckling och motivation. Han har ett långt och gediget CV både inom sin karriär som säljare och försäljningschef, men också som affärsutvecklare och föreläsare.

Han har genom åren bland annat skrivit en trendande bok om motivation, vunnit flera priser inom försäljning, varit mångårig försäljningschef och har även suttit i Bonnier AB:s försäljningsstyrelse.

Förutom detta så har Chris både grundat Bonnier Palms, som är en utbildningsplattform för tusentals människor runt om i Sverige, dessutom är han en av två medgrundare till en av Sveriges största nätverksträffar för kvinnor; WowWomenWednesday.

Kolla gärna in Chris hemsida: https://www.chrispettersson.se/

Vi ses i det oförutsebara!

 • Datum:
  24 apr 2020
 • Läge:
  Omställt
 • Pris:
  Kostnadsfritt för Premiummedlem i MiH. Medlem 120:-. Ej medlem, 275:-
 • Program:

  Återkommer med mer information

Biljetter

56 tillgänglig
Frukost 24/4275

Fyll i alla fälten som krävs

Mina bokningar

Fyll i alla fälten som krävs