Investera i dig själv!

Cirkelträning i Personlig Utveckling

 • 2018-11-15 14:00:00 2018-11-15 19:00:00 Europe/Stockholm Cirkelträning i Personlig Utveckling Investera i dig själv och häng på en energifylld eftermiddag med inspiration, utveckling och många skratt. Mindpark, Bredgatan 11, Helsingborg info@mih.m.se

Tänk er cirkelträning på gymmet, men istället för fysisk aktivitet, blir det hjärngympa utifrån din personliga utveckling.

Upplägg: Du och din grupp (10 pers) tillbringar 30 minuter på 6 olika stationer med proffsen här. Du får chansen att utforska och uppskatta nya sidor hos dig själv. Mindre grupper möjliggör lärande via interaktion och övningar. Vem vet kanske knyter du även nya bestående kontakter med träningskompisarna.

Våra härliga gruppledare är:

Petra Bergqvist: Driver BergqvistLarsson HR AB. Med över 20 års erfarenhet av HR-arbete i olika branscher och företag har Petras fokus lagts på mod och personligt engagemang. Petra kommer denna  eftermiddag att fokusera på och med "Engagemang, mod och förändringsvilja".

Mats Bengtsson: Driver STABIL STYRKA AB. Träningen börjar inifrån. Klarar du av den inre resan så kommer mycket av det yttre på köpet. Det är rätt tänk och förmågan att vända det negativa och svåra till något positivt och enkelt som tar dig framåt. Här jobbar vi med "Hälsa inifrån ut"

Dennis Westerberg: Driver Creandia AB och har coachat hundratals privatpersoner, idrottare, kändisar och företagsledare genom åren. Det alla söker är sinnesfrid, lycka och harmoni. Dennis kommer att fokusera på att få oss att uppleva "en gyllene stund i ZONEN".

Kate Kron: Driver Simply Yellow med fokus på att utveckla ledare så att de uppnår sin fulla potential. Genom att skapa medvetenhet om hur vi påverkar vår omgivning, och förståelse för förtroendefulla relationer fokuserar hon denna eftermiddag på "Kraften i coaching".

Desirée Allard: Driver Allard Coaching och Consulting AB. Desirée jobbar med förändring som ger nytt perspektiv och nya möjligheter genom ett eget ansvar och mod. Denna eftermiddag ställs vi inför ett annorlunda begrepp, vi ska få inblick i hur vi kan "tjäna på konflikter".

Sanja Streuli: Driver Better Change där fokus är på att stärka och förbättra människors kommunikation, ledarskap och förändring genom mod, värme och tydlighet. Med sitt upplägg     ”Plats på scen: Du”. kommer vi att bli bättre och tryggare när vi pratar med och inför folk.

Investera i dig själv och häng på en energifylld eftermiddag med inspiration, utveckling och många skratt.

 • Datum:
  15 nov 2018
 • Läge:
  Mindpark, Bredgatan 11, Helsingborg
 • Pris:
  199:- för medlem i MiH samt hyresgäster Mindpark. Ej medlem/hyresgäst, 399:- Mat ingår!
 • Program:

  14:00 Intro och gruppindelning.
  14:20 - 15:30 träning
  15:30 - 15:45 mingelfika
  15:45 - 16:50 träning forts
  16:50 - 17:35 matpaus
  17:35 - 18:40 träning forts
  18:40 - 19:00 summering och avslut

  Mat är Vegetarisk falafel wrap med röd coleslaw samt dryck. Mat ingår i priset!
  Kaffe/vatten och frukt finns tillgängligt under hela eventet.
  Vid allergier meddela Eva på eva@mih.m.se senast den 11 november

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Fyll i alla fälten som krävs