Ditt personliga varumärke

Cirkelträning

 • 2019-05-16 13:30:00 2019-05-16 19:00:00 Europe/Stockholm Cirkelträning Välkommen till cirkelträning med tema ”ditt personliga varumärke”   Vi har väldigt ofta tankar, åsikter, förväntningar på företag. Varför blir … <a href="https://mih.m.se/program/cirkeltraning/">Fortsätta</a> Mindpark, Open Space, Bredgatan 11, Helsingborg info@mih.m.se

Välkommen till cirkelträning med tema

”ditt personliga varumärke”

 

Vi har väldigt ofta tankar, åsikter, förväntningar på företag.
Varför blir de inte som vi tror?
Vilken möjlighet har vi?
Varför förstår inte kunden hur bra vi är?

 

Denna eftermiddag ska vi ägna oss åt att se oss själva som ett företag och utifrån den insikten få redskap i hur vi kan höja värdet i vårt eget personliga varumärke.
Genom att dela upp oss i grupper om max 10 personer kommer vi cirkulera kring 5 olika "stationer" med proffs som kommer dela med sig av sin expertis för att höja vår medvetenhet kring vårt personliga varumärke.
Det utlovas skratt, interaktion, nätverkande och reflektion. Ge ditt personliga varumärke denna uppgradering, det kommer löna sig!

Cirkelträningen består av följande stationer:

   Adnan Krso
- Head of data and analytics, oresundskraft.se
I företag lägger vi ned avsevärd tid på vision, syfte. Vi sätter budgetar, säljmål och mäter vår framgång i siffror. Vi gräver ned oss entusiastiskt i kundundersökningar och försöker ständigt uppfattas som den bästa lösningen på våra kunders behov. Vi har kick-offs för att ge förutsättningar att från år till år bli bättre och mer lönsamma.
Tänk om vi kunde se oss själva som ett företag?
Vad skulle kunna hända då? Hur kan man göra det och vad skulle det betyda? Dessa frågor vill jag ta mig an och tillsammans med dig upptäcka hur du kan betrakta DIG själv som ett paketerat erbjudande till potentiella marknader både i det inre och i det yttre jaget.

 

  Sanja Streuli

http://Betterchange.se
Kropp, röst, tonalitet - språket som visar vem du är. Eller?
Visste du att nästan all din kommunikation är ordlös? Ändå lägger du troligtvis mest tid och tanke på vad du säger, inte hur du står eller låter.
Jag heter Sanja Streuli och är kommunikationscoach, föreläsare och sångerska. Jag ska visa hur vi kan använda kroppen och rösten för att bygga vårt personliga varumärke.

 

  Jenny Åberg

http://Properstylebyj.se
Jag hjälper dig skapa ett intryck och lämna ett avtryck som gör skillnad!
Mina konsultationer och föreläsningar handlar om hur du använder kläder, färger, strukturer och accessoarer för att skapa ett intryck. Detta ska stämma överens med din person men också passa med ditt arbete och de människor du möter. Känslan är stark när kläderna fungerar med uppdraget. När ditt inre är fullt av självförtroende, styrka och glädje. När du känner dig stark, representativ och stolt över att gå fram till andra.

 

  Petra Bergqvist

http://Pethra.nu
Personligt varumärke i relation till dina arbetsgivare
Allt är i rörelse, allt förändras över tid. Då du tog en anställning var det perfekt matchning men efter en tid har mycket förändrats…
Förändringar som påförs utifrån/uppifrån kan vara smärtsamma och motståndsfulla. En förändring vi själva är delaktiga i är ofta meningsfull och inspirerande.
Hur förhåller du dig till förändringar på din arbetsplats? Finns det ett sätt att bli ”immun” mot förändringar?
Hur kan vi genom att skaffa egen styrfart på arbetet bli än mer attraktiva och anställningsbara och ha kul på jobbet?

 

  Fredrik Jacobson
Fredrik@presentationsteknik.se
”Vad jobbar du med?”
Är en vanlig fråga på ett mingel.
Det första intrycket du gör är ofta avgörande.
Vi människor har under evolutionen utvecklat en viktig förmåga att samla stor mängd intryck och kategorisera det. Med den vetskapen kan du med rätt verktyg använda det till din fördel och ” äga” de inledande 7 sekunderna det tar att skapa ett intryck. Du får möjligheten att utforska ditt ”why” och med den som verktyg göra bestående intryck. På så sätt kan du formulera ett mer personligt svar på frågan ovan eller i möten med nya människor.

I priset ingår vegetarisk maträtt, inkl. Dryck samt kaffe + kaka/frukt

Vi ser fram emot att ses den 16:e maj!
 • Datum:
  16 maj 2019
 • Läge:
  Mindpark, Open Space, Bredgatan 11, Helsingborg
 • Pris:
  Kostnadsfritt för premiummedlem. 199:- för medlem i MiH samt hyresgäster Mindpark. Ej medlem/hyresgäst, 399:- Mat ingår!
 • Program:

  14:00 Intro och gruppindelning.
  14:20 - 15:30 träning
  15:30 - 15:45 mingelfika
  15:45 - 16:50 träning forts
  16:50 - 17:35 matpaus
  17:35 - 18:40 träning forts
  18:40 - 19:00 summering och avslut

Biljetter

40 tillgänglig
Cirkelträning 16:e maj399

Fyll i alla fälten som krävs

Mina bokningar

Fyll i alla fälten som krävs