Coaching för bäst gruppdynamik

Ledarskapsnätverk #7

 • 2019-11-13 14:30:00 2019-11-13 17:00:00 Europe/Stockholm Coaching för bäst gruppdynamik COACHING FÖR BÄSTA GRUPPDYNAMIK – FÅ ALLA ATT KÄNNA SIG BRA OCH ÖKA ENGAGEMANGET. Hur kan man vara en hållbar … <a href="https://mih.m.se/program/coaching-for-bast-gruppdynamik/">Fortsätta</a> Näringslivskontoret, Drottninggatan 7A, Helsingborg info@mih.m.se

COACHING FÖR BÄSTA GRUPPDYNAMIK - FÅ ALLA ATT KÄNNA SIG BRA OCH ÖKA ENGAGEMANGET.

Hur kan man vara en hållbar chef och ledare?

Svaret på den frågan är att också vara professionell coach!

Detta testar vi på denna eftermiddag…

 

... när Johnny Ganeryd, VD på CoachCompanion, gästar oss och ger en inblick i den oerhörda kraft som finns i coaching. Vi kommer inte bara lyssna på Johnny, utan även på varandra. Detta samtidigt som vi bekantar oss med en del av de verktyg som CoachCompanion skapat och utbildat tusentals coacher/ledare genom åren med.

Propellermodellen™. Består av 3 blad med ledarskap, chefskap och coaching. När dessa 3 används balanserat tillsammans och anpassas utifrån situation blir rörelsen framåt snabbare och smidigare för människor och organisationer. Vilket ofta resulterar i lägre kostnader och högre vinster.

Den coaching som CoachCompanion lär ut stannar inte enbart vid ett riktigt bra samtal med aktivt lyssnade och avväpnande frågor. Det innefattar även förhållningssätt som i allra högsta grad är aktuellt i dagens polariserande värld; att vara positiv, utgå från önskeläget, vara värderingsfri och att alla vi är hjältar i vår egen vardag och sitter på de bästa svaren. Med den vetskapen skiftas ansvaret till förändring och utveckling över på individen det berör. Vilket kan vara ganska befriande att inse som chef/ledare.

Välkommen och utforska kraften i coaching!!

 

 • Datum:
  13 nov 2019
 • Läge:
  Näringslivskontoret, Drottninggatan 7A, Helsingborg
 • Pris:
  Kostnadsfritt för medlem i MiH. Medlem utan Frukostklubb kort, 120:-. Ej medlem, 500:-
 • Program:

  14:30 Mingelfika
  15.00 Introduktion
  - Workshop
  - Presentation
  17.00 Slut

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Fyll i alla fälten som krävs