Eva Vati

Dare to lead!

 • 2019-03-21 11:45:00 2019-03-21 13:30:00 Europe/Stockholm Dare to lead! Dare to lead! Det är Eva Vatis motto som gästar oss denna lunch. Eva tror på att framtiden är jämlik och att … <a href="https://mih.m.se/program/dare-to-lead/">Fortsätta</a> Via95, Drottninggatan 95, Helsingborg info@mih.m.se

Det är Eva Vatis motto som gästar oss denna lunch. Eva tror på att framtiden är jämlik och att det handlar om att våga leda i den riktningen. 

kh
Redan som ung drömde Eva om att få arbeta för FN. Denna dröm är idag verklighet och Eva är bland annat med och tar fram FN’s program för ökad jämställdhet i börsnoterade bolag. Ett av FN´s organ, UNECOSOC nominerade dessutom henne till ”High Level Panel Forum for Gender Equality” i samband med FN´s generalförsamling 2017 och just nu jobbar hon med att få fler svenska bolag till FN marknaden - en miljardmarknad där Sverige idag inte finns.
kh
Eva känner starkt för och tror på människan. Hon vill bidra till förändring i attityder och affärslivet med målet att göra världen till en bättre värld. Det är företagets vd som har makten att öka jämställdheten och det är där förändring behövs för att driva på jämställdhetsarbetet. Hon vill att varje företag bör driva en uttalad och detaljerad agenda för jämställdhet. Det är nämligen jämställdhet och mångfald som driver ekonomin. Det är viktigt att sätta upp konkreta mål. Det man inte mäter händer inte. Man måste även förstå att det är viktigt att investera i jämställdhet!
kh
Eva är grundare av VATI of Sweden. Ett företag som utbildar och guidar företag till att implementera FN´s globala hållbarhetsmål(Sustainable Development Goals - SDG) och jämställdhetsmålet för en mer hållbar värld och utveckling. Genom att använda sig av hållbarhetsmålen inom Agenda 2030 har man en fantastisk guide in i framtiden som representerar en mängd olika affärsmöjligheter. Företag som använder sig av hållbarhetsmålen i sin affärsmodell kommer att driva utvecklingen och skapa entusiasm och lojalitet från anställda, kunder, leverantörer, samhället och investerare. Dessutom är det en förutsättning idag att jobba hållbart och för att komma in på den globala offentliga marknaden.
kh
Förutom sitt operativa engagemang i hållbarhetsfrågor är Eva en stark ledare och en global föreläsare. Hon har kunskaper och förståelse inom FN’s Globala hållbarhetsmål. Genom att skriva och föreläsa om varför och hur företag ska engagera sig har hon fått en betydande roll inom social media som en trovärdig källa och stark kraft för att förändra och inspirera människor till förändring. 
kh
Välkommen till en lunch där vi inspireras till att fatta modet att våga driva utvecklingen!
 • Datum:
  21 mar 2019
 • Läge:
  Via95, Drottninggatan 95, Helsingborg
 • Pris:
  Kostnadsfritt för medlem i MiH. Medlem utan Frukostklubb kort, 120:-. Ej medlem, 395:-
 • Program:

  11:45 Mingellunch
  12.15 Föreläsning med Eva Vati
  - Frågor
  13.30 Slut

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Fyll i alla fälten som krävs